LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabranjuje se seksualno eksplicitan sadržaj

OnlyFans uskoro više neće dozvoljavati sav eksplicitni sadržaj

– Korisnici će i dalje moći objavljivati ​​sadržaj koji sadrži golotinju sve dok je to u skladu s našim pravilima o prihvatljivoj uporabi. – poručili su iz OnlyFansa.

– Korisnici će i dalje moći objavljivati ​​sadržaj koji sadrži golotinju sve dok je to u skladu s našim pravilima o prihvatljivoj uporabi. – poručili su iz OnlyFansa.

Mnoge je iznenadila, a neke čak i razljutila činjenica da OnlyFans od listopada više neće dozvoljavati objave u kojima je prikazan seks, no dopuštat će i dalje objavu golotinje. 
– Od 1. listopada 2021. OnlyFans će zabraniti sadržaj koji sadrži seksualno eksplicitan sadržaj. Kako bismo osigurali dugoročnu održivost platforme i nastavili ugostiti uključivu zajednicu stvaratelja i obožavatelja, moramo razviti naše smjernice za sadržaj. Korisnici će i dalje moći objavljivati ​​sadržaj koji sadrži golotinju sve dok je to u skladu s našim pravilima o prihvatljivoj uporabi.

Ove su izmjene u skladu sa zahtjevima naših bankarskih partnera i pružatelja isplata.

Idućih dana podijelit ćemo više detalja i aktivno ćemo ih podržavati i voditi naše korisnike kroz ove izmjene smjernica o sadržaju. – stoji u izjavi koju prenosi TC.
Na OnlyFansu je inače dozvoljeno objavljivanje golotinje, osim kada je snimljena nezakonito i na javnom mjestu, pa je tako, primjerice, u srpnju deaktivirano 15 računa zbog dječje pornografije, piše Index.hr. Stranicu koriste i brojne slavne osobe, među kojima je i Bella Thorne, zbog koje je tvrtka mijenjala pravila o maksimalnim donacijama nakon što je ona u 24 sata zaradila više od milijun dolara.
FOTO: UNSPLASH