LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
savjeti (551)

Dvadesete su idealne godine za postavljanje životnih temelja

Pravo je vrijeme da misliš na sebe i svoju sreću! Postoji mnogo načina kako obilježiti dvadesete kako bi nam zauvijek ostale u sjećanju. Čitanje knjiga, putovanja i prevladavanje dosadašnjih strahova – samo su neke od bezbroj mogućnosti.

Studenti i profesori FFZG-a pokrenuli platformu sa psihoedukativnim sadržajima i savjetima

„Svi znamo da se o tjelesnom zdravlju treba brinuti, pogotovo u doba epidemije kao što je ova. A o psihičkom zdravlju malo ljudi vodi računa”, ističu studenti FFZG-a koji su zbog toga odlučili pokrenuti platformu „Kako si?”

4 savjeta kako zadovoljiti nagone za putovanjem kada ste primorani ostati doma

Donosimo 4 savjeta koja će svim putoholičarima olakšati izolaciju u domovima.

Samoizolacija može biti idealno vrijeme da se oslobodite samosabotaže

U vrijeme kad smo prisiljeni ostati kod kuće trebamo to vrijeme uložiti u sebe. Jesi li i ti jedan od onih sklonih samosabotaži?

Studenti otkrivaju: Najgori savjeti koje smo ikada dobili

Donosimo nekoliko savjeta s kojima ste se zasigurno susreli tijekom studija, a od kojih vam se vjerojatno diže kosa na glavi.

8 savjeta o zdravoj prehrani usklađenoj sa studentskim budžetom

Uz malo ustrajnosti i čvrstu odluku za promjenom, itekako je moguće hraniti se potpuno zdravo i pritom još i uštedjeti.

Saznaj što te motivira kroz 5 jednostavnih koraka

Kako biste što uspješnije obavljali svoje svakodnevne zadatke, dali svoj maksimum i bili istinski zadovoljni i ispunjeni, potrebno je poznavati sebe! Kako bolje prodrijeti u područje učinkovitosti i zadovoljstva nego kroz motivaciju koja nas pokreće. U nastavku donosimo 5 jednostavnih koraka pomoću kojih možeš doći do odgovora!

Od kupnje karata do pakiranja: savjeti za pripremu za odlazak na Work and Travel u SAD

Nakon obavljenog razgovora za posao s poslodavcem te viziranja slijede pripreme za odlazak u SAD. Pripreme su najvažnije za ugodno putovanje, a uz nekoliko savjeta one neće biti nikakav problem.

Konzumacijom ove hrane i pića brzo ćete izliječiti mamurluk

Svi se vrlo često suočavamo s teškim mamurlukom nakon cijele noći partijanja. Kako bismo izbjegli mučninu, glavobolju, dehidraciju i ostale grozne posljedice pijanstva, tu su borovnice, zobena kaša, banane i ostale jednostavne namirnice koje nam pomažu vratiti se u normalno stanje.

5 prirodnih načina za otklanjanje nesanice

Imate li problema s nesanicom probajte nešto od prirodnih tvari i promijenite životne navike kako biste postigli čvrst i kvalitetan san.