LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Sajam stipendija (39)

Preko 20 institucija predstavlja svoje studijske programe, stipendije i stručne prakse

S ciljem proširivanja pristupa visokom obrazovanju te zbog uspješnijeg završavanja studija za sve one koji već studiraju Institut za razvoj obrazovanja organizira Sajam stipendija u trima sveučilišnim gradovima u Hrvatskoj. U Zadru će se u travnju predstaviti preko 20 institucija.

Prošle godine na Sveučilištu u Ljubljani 2702 stranih studenata; narednih se dana ono predstavlja u Hrvatskoj

Za studiranje u glavnom gradu Slovenije prošle godine odlučilo se 485 studenata iz Hrvatske. Sveučilište, koje je uvršteno među 3% najuglednijih na svijetu, predstavit će se na sajmovima u Rijeci i Zagrebu.

Od znanosti do umjetnosti: prestižna ruska sveučilišta prvi put u Hrvatskoj

Znate li da Ruska Federacija godišnje osigurava 15 000 slobodnih, u potpunosti financiranih mjesta namijenjenih inozemnim studentima? Sve o studiranju ondje posjetitelji će moći saznati od predstavnika ruskih sveučilišta na 15. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja.

5 glavnih razloga zašto učenici i studenti ne smiju propustiti 15. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Ukupno 15 zemalja predstavlja svoje studijske programe i mogućnosti stipendiranja na 15. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu i Rijeci. Posjetitelje očekuju zanimljiva izlaganja, Karijerni kutak i niz drugih razloga za obvezni dolazak!

Rusija će biti partner 15. Sajma stipendija i visokog obrazovanja

U sklopu Sajma stipendija i visokog obrazovanja ruski će profesori održati predavanja i radionice o mogućnostima studiranja u Rusiji. Uz predstavnike ruskih sveučilišta, izlagat će više od 50 institucija iz Hrvatske, drugih dijelova Europe, Sjeverne Amerike, Japana i drugih zemalja koje će pružati informacije o studijskim programima, programima stipendiranja, standardiziranim ispitima za studij u inozemstvu i tečajevima stranih jezika.

11 glavnih razloga zašto učenici i studenti ne smiju propustiti Sajam stipendija u Zadru

Uz to što će posjetitelji moći na jednom mjestu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na stipendije i studijske programe u Hrvatskoj i inozemstvu, izdvajamo 11 glavnih razloga zašto se pridružiti novom Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u Zadru.

Još samo nekoliko dana do velikog Sajma stipendija u Zadru

Sajam otvara važne teme za proširivanje pristupa visokom obrazovanju, poticanje uspješnog završetka studija te uspješniji pronalazak adekvatnog posla nakon studija.

Manje od mjesec dana do velikog Sajma stipendija i visokog obrazovanja u Zadru

Kako bi olakšali pristup visokom obrazovanju i kako bi pomogli trenutnim studentima u uspješnijem završetku studija, IRO i Grad Zadar i ove godine organiziraju Sajam stipendija i visokog obrazovanja u prostoru Sveučilišta. A do njega je ostalo manje od mjesec dana.

6 razloga zašto posjetiti Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Rijeci

Na Sajmu će se predstaviti stipendije i drugi oblici financijske potpore za studiranje, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna srednjoškolcima, studentima i mladim profesionalcima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu. Izdvajamo glavne razloge zašto ga učenici i studenti ne smiju propustiti.

Glavni razlozi zašto učenici i studenti ne smiju propustiti Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu

Osim informacija o stipendijama, posjetitelji će čuti brojne druge informacije. Govorit će, između ostalog, robotica Pepper te mladi inspirativni lideri.