LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
predstavljanje (62)

Uskoro predstavljanje 15 poglavlja koja progovaraju o riječkoj sveučilišnoj filantropiji

Monografija Zaklade, navode sa Sveučilišta u Rijeci, kroz 15 poglavlja, odnosno odabranih priča, na informativan i inspirativan način progovara o riječkoj sveučilišnoj filantropiji.

Nekadašnji student FFOS-a sada ondje predstavlja knjigu „Nad Papukom nebo proplakalo”

– Autor je u svom romanu detaljno istražio događanja prije samog početka i za vrijeme Domovinskog rata kroz koji prolaze tri izmišljena lika Orahovčanina. – poručuju s FFOS-a.

Studenti FSB-a predstavljaju novi bolid

Bolid Formule Student FSB RT06E Vulpes je 100% električni bolid čija je šasija izrađena od kompozita ojačanog ugljičnim vlaknima te ga čini prvim projektom takve vrste u Republici Hrvatskoj. Predstavit će se 17. lipnja na FSB-u, a ulaz je slobodan.

Saznajte kako i vi možete studirati u Danskoj!

Ako i vas zanima mogućnost studiranja u državi čiji su stanovnici među najsretnijima na svijetu, ne propustite prezentaciju programa Study Denmark 2019. zakazanu za 5. veljače.

Sveučilište u Zagrebu predstavlja zahvate kojima rješava nedostatak prostora

U razdoblju od 2003. do 2016. godine Sveučilište u Zagrebu realiziralo je dva velika ciklusa ulaganja u izgradnju novih sadržaja te u rekonstrukciju i sanaciju postojećih zgrada, a sada će predstaviti široj javnosti daljnje korake u jačanju prostorno-infrastrukturne osnove.

Studenti solidarni s izbjeglicama; pripremaju predstavljanje inicijative uz glazbeni program

„Studenti za izbjeglice“ studentska je inicijativa koja se bavi edukacijom i povezivanjem volontera s akterima civilnog društva u radu s izbjeglicama. Uz predstavljanje, u njenoj organizaciji sve posjetitelje očekuje bogat glazbeni program na Filozofskom fakultetu.

Europske snage solidarnosti uključuju mlade u volonterske akcije; svi troškovi pokriveni

Pružaju se prilike mladima od 17 do 30 godina na uključivanje u volonterske akcije i projekte raznolike prirode, a svi će im troškovi biti pokriveni. U Klubu mladih KLOOZ predstavit će ih Marija Špaleta.

Predstavljanje kandidata za novi saziv Savjeta mladih Grada Splita

– Iako se Savjet mladih Grada Splita bira od 2008. godine, ovo je prvi put da će kandidati imati priliku predstaviti se gradskim vijećnicima. Ovo je prilika i svim mladima, posebno onima okupljenima u udrugama i neformalnim inicijativama, da upoznaju mlade koji će zastupati njihove interese u radu gradske uprave i Gradskog vijeća. – rekao je Darko Čop iz Info zone.

Hrvatska operna diva „Violinom” izrazila duboku ženstvenost

– Zaista je čarobno kada se spoje sve energije glazbenika i autorskog tima te nastane ovakva divna kreacija kao što je pjesma „Violina”. – istaknula je Antonella Malis

Utjecaj prvog dojma na percepciju osobe

Prvi dojam predstavlja dojam koji stvaramo o nekomu nakon svega nekoliko sekundi, ali nisu svi onakvi kakvima se čine na prvu. Trebate dati priliku drugim ljudima da vam se pokažu u svom pravom svjetlu, unatoč tomu što ste možda u početku stvorili drugačiju sliku o njima. Da biste se i vi sami mogli svidjeti nekome, morate prvo naučiti prihvatiti sebe, što je ponekad vrlo teško.