LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za buduće studente

Deveta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku u virtualnom izdanju

Održat će se od utorka, 26. travnja do petka, 29. travnja preko Zoom platforme.

Održat će se od utorka, 26. travnja do petka, 29. travnja preko Zoom platforme.

Deveta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku održava se u virtualnom izdanju od utorka, 26. travnja do petka, 29. travnja preko Zoom platforme.

Kroz ovaj tjedan predstavljat će se sveučilišni odjeli, studiji i stručne službe uz sudjelovanje nastavnika, studenata, alumnija i nenastavnog osoblja. Zainteresirani budući studenti mogu saznati sve informacije važne pri odluci o izboru studijskih programa.

Smotru će otvoriti rektor Sveučilišta u Dubrovniku prof. dr. sc. Nikša Burum u utorak, s početkom u 11 sati, a potom će se u 13 sati predstaviti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te u 14 sati Odjel za komunikologiju. U programu smotre sudjeluje i sveučilišni UNIDU radio.

Program se nastavlja u srijedu od 10 sati predstavljanjem Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo te Pomorskog odjela. U četvrtak su na rasporedu predstavljanja Odjela za umjetnost i restauraciju, sveučilišnog studija Povijest Jadrana i Mediterana te stručnog studija Sestrinstvo. U petak će se predstaviti Ured za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata, Služba za međunarodne odnose i istraživačke projekte, Sveučilišni sportski savez, Studentski centar, Studentski dom i Studentski zbor.

Na Smotri Sveučilišta u Dubrovniku budući studenti svake se godine mogu informirati o studijskim programima, postignućima u pojedinim područjima, opremljenosti odjela, stručnoj praksi, ERASMUS programu mobilnosti, smještaju, studentskom životu i o još mnogo toga. Virtualnoj smotri pristupa se preko sljedeće poveznice (meeting ID: 656 788 9333, passcode: SMOTRA).

FOTO: UNSPLASH