LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
najveća manifestacija za maturante

Za sve buduće studente: pogledajte kada se vaš željeni fakultet predstavlja na 28. Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Osim štandova na kojima će studenti za cijelo vrijeme trajanja Smotre moći razgovarati s predstavnicima fakulteta, održat će se i službeno predstavljanje svih prisutnih obrazovnih institucija publici.

Osim štandova na kojima će studenti za cijelo vrijeme trajanja Smotre moći razgovarati s predstavnicima fakulteta, održat će se i službeno predstavljanje svih prisutnih obrazovnih institucija publici.

I ove godine održava se najveća i najdugovječnija manifestacija za sve maturante – Smotra Sveučilišta u Zagrebu. Od 9. do 11. studenoga na Zagrebačkom velesajmu svi budući, ali i sadašnji studenti moći će saznati sve što ih zanima o studijima i smjerovima koje žele upisati.

Smotra omogućuje fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu da se 28. put predstave svojim budućim studentima. Sva tri dana, budući studenti imat će priliku razgovarati sa studentima i profesorima zagrebačkih fakulteta te iz prve ruke saznati što ih najviše zanima o studijima, praksi, udrugama i projektima, ali i studentskom životu.

Osim štandova na kojima će studenti za cijelo vrijeme trajanja Smotre moći razgovarati sa predstavnicima fakulteta, održat će se i službeno predstavljanje svih prisutnih obrazovnih institucija publici.

 

Biraju li studenti fakultete prema osobnim preferencijama ili potrebama tržišta rada?


Objavljen raspored predstavljanja fakulteta

 

U četvrtak, 9. studenoga, svoje će studije predstaviti fakulteti društvenog područja te fakulteti humanističkog područja. Predstavljanje će u petak, 10. studenoga, započeti umjetničkim područjem, nakon kojeg slijede prirodoslovno i biotehničko područje te vojni studiji. U subotu, 11. studenoga predstavit će se fakulteti biomedicinskog i tehničkog područja, a za kraj će se održati i  svečanost dodjele priznanja najuspješnijim sudionicima smotre.

Državna matura piše se još samo ovaj tjedan, evo kada možete očekivati rezultate


Detaljan raspored dostupan je na poveznici.

Istanbul glavni grad Turske? Nećete povjerovati u ove gafove s prošlogodišnje državne mature


IZVOR: UNIZG.HR
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA