LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
predavanje (422)

14 studentica i studenata educiralo se o rodno uvjetovanom nasilju

Ženska soba održala je za 14 studentica i studenata posljednje predavanje o rodno uvjetovanom nasilju u sklopu projekta Kutak ravnopravnosti. U narednom ih periodu očekuju književne i novinarske večeri.

Još jedno izlaganje u nizu na temu društveno-humanističkih stručnjaka u IT svijetu

Do 1. srpnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje na predavanju o stručnjacima iz društvenih i humanističkih znanosti u IT svijetu kojim Centar za interdisciplinarna istraživanja želi promijeniti negativne trendove njihova zapošljavanja.

Radila je spajanja vrijedna 200 milijardi eura, a 27. svibnja je na DK Talksima

Louise Tingström, savjetnica CEO-a UniCredit Grupe, održat će besplatno predavanje za top menadžere u sklopu online edukacija organizatora Dana komunikacija.

Napravite najbolji diplomski rad uz smjernice s ciklusa predavanja o izradi diplomskih radova

Centar za savjetovanja studenata u Splitu organizira ciklus predavanja kojima se nastoji pomoći studentima viših godina diplomskih studija u pisanju diplomskoga rada.

Mladi splitski programeri održavaju besplatno predavanje o digitalnom oglašavanju

Dođite na besplatno predavanje i naučite kako iskoristiti digitalno oglašavanje za svoj poslovni razvitak.

ERASMUSiraj se: sve o prijavi i štošta o iskustvima s Erasmus+ studijskog boravka

Erasmus+ Program nudi studentima višemjesečni inozemni boravak i jedinstveno iskustvo. Sve o prijavi na ovaj program i iskustvima studenata koji su ga prošli saznaj na ERASMUSiraj se! predavanju.

O nogometu, identitetu i huliganizmu na FFOS-u

Doc. dr. sc. Domagoj Tomas otkrit će tko su navijači i što je navijački pokret – kada i gdje nastaje te kako se razvija i još pregršt informacija o navijačkoj supkulturi.

Besplatno na predavanje najpoznatijeg hrvatskog astronoma

Znanstvenik po kojem je nazvano jedno od nebeskih tijela između Marsa i Jupitera otkrio je više od 1400 asteroida, a sudjelovao je i u otkrivanju dvaju kometa. Svoje će bogato iskustvo podijeliti na besplatnom predavanju u Filodrammatici.

Uz veliku hrabrost i znatiželju student otputovao u Iran na dva tjedna; provjerite što je ondje doživio

Student Petar Brković na putopisnom predavanju u Centru za mlade grada Zagreba otkrit će zašto je odlučio otići u Iran te što je sve doživio od Teherana pa sve do Kermana.

Psiholog o postavljanju ciljeva i organizaciji vremena

Božidar Nikša Tarabić govorit će o tome što su ciljevi i čemu služe, kako postaviti ciljeve u profesionalnome i privatnom životu te kako usmjeravati i regulirati ponašanje.