LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
poduzetništvo (230)

Krenule prijave za besplatne poduzetničke edukacije

Do 21. rujna u 16 sati moguće je prijaviti se za novi ciklus besplatnih radionica na kojima se stječu osnovne poduzetničke vještine.

Uskoro se održava Škola poduzetnosti za studente – teme su životopis, javni nastup i druge

Škola poduzetnosti za studente trajat će 5 dana, a primarni je cilj pružiti im korisne savjete, podučiti ih novim vještinama u pokretanju vlastitog posla te ih upoznati sa samim konceptom poduzetništva.

Otvorene prijave za besplatne edukacije za mlade trenutne i buduće poduzetnice

Prijave za edukacije za mlade žene od 15 do 34 godine otvorene su do 31. kolovoza.

Sveučilište u Splitu organizira online konferenciju na temu poduzetništva

Na konferenciji splitskog sveučilišta koja će se održati 24. srpnja razgovore će voditi Boris Golob i Karlo Kukec te Bruno Radojica i Nikola Balić.

Bivši uspješni sportaš danas studira u Danskoj i vodi biznis temeljen na proizvodima od konoplje

Razgovarali smo s Lukom Grobenskim, nekadašnjim vozačem kartinga i boksačem, a sadašnjim uspješnim i perspektivnim poduzetnikom. Bavi se distribucijom proizvoda od konoplje, a konopljino ulje s okusom nam je i predstavio.

O kreativnom poduzetništvu progovaraju oni koji su svoje talente pretvorili u posao

Na okruglom stolu u organizaciji SSMH-a o kreativnom poduzetništvu raspravljat će kreativni pojedinci koji su svoje talente pretvorili u posao.

Za najbolju poduzetničku ideju mladih 1000 € i putovanje na SIA Summit u Prag!

Do 22. lipnja u ponoć zaprimaju se poduzetnička rješenja društvenog ili ekološkog problema za čiju će realizaciju mladi pojedinci ili timovi dobiti potporu.

Krenuti u poduzetničke vode za vrijeme studiranja ili ipak ne?

Ozbiljno pitanje koje zahtijeva puno razmišljanja, pripreme i hrabrosti! Ako odlučite krenuti u poduzetničke vode za vrijeme studentskih dana – iskoristite svu pomoć i savjete, posebno one vezane za financijske planove.

Kako bez diplome doći do željenog posla –​​​​​​​ čuli smo iz prve ruke

Obrazovanje je često najbitnije kako bi mladi ljudi uspjeli u željenom zanimanju, no postoje neki koji su i bez diplome uspješni u poslovnom svijetu u Hrvatskoj. U razgovoru s njima otkrivamo kako bez diplome doći do željenog posla.

Riječko sveučilište dodjeljuje 2 milijuna beskamatnih poduzetničkih zajmova

Odobravaju se iznosi od 50 000 do 200 000 kuna u svrhu financiranja operativnih troškova projekata poslovne suradnje te zapošljavanja sadašnjih i bivših studenata Sveučilišta u Rijeci.