LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Battle of Minds 2024”

Pridružite se globalnom natjecanju u poduzetništvu i inovacijama i osvojite vrijedne nagrade

Ovaj izazov otvoren je za studente i one koji su diplomirali unutar posljednjih pet godina, a pruža priliku sudionicima da unesu pozitivne promjene u društvo i osvoje vrijedne nagrade.

Ovaj izazov otvoren je za studente i one koji su diplomirali unutar posljednjih pet godina, a pruža priliku sudionicima da unesu pozitivne promjene u društvo i osvoje vrijedne nagrade.

Globalno natjecanje u poduzetništvu i inovacijama pod nazivom Battle of Minds 2024 otvorilo je svoja vrata za prijave mladih talenata iz cijelog svijeta. Taj izazov otvoren je za studente i one koji su diplomirali unutar posljednjih pet godina, a pruža priliku sudionicima da unesu pozitivne promjene u društvo i osvoje vrijedne nagrade.

Battle of Minds okuplja mlade s inovativnim poduzetničkim idejama, omogućujući im da se natječu na globalnoj razini. Natjecanje se odvija u 25 zemalja, uključujući Hrvatsku, s ciljem približavanja važnosti praktičnog znanja i suočavanja s realnim poslovnim izazovima. Najbolji sudionici na lokalnoj razini mogu osvojiti novčane nagrade ili priliku za početak karijere u BAT-u, jednoj od vodećih kompanija koja u Hrvatskoj zapošljava 1500 ljudi. Na globalnoj razini, prvoplasirani tim osvaja nagradu od 50 tisuća funti.

Prijavite se na međunarodno poduzetničko natjecanje i pretvorite svoje inovativne ideje u stvarnost



Sudjelovanje u natjecanju zahtijeva od timova, koji se sastoje od 2 do 4 člana, da razviju poslovnu ideju na jednu od tema – umjetna inteligencija ili kreiranje potrošačkog brenda – te ju predstave u formi pitcha. Prijave su otvorene do 12. listopada 2024. godine, a lokalna natjecanja će trajati do 30. studenog 2024. godine. Najuspješniji timovi na lokalnoj razini nastavit će svoje natjecanje u globalnoj fazi.

Podcast Shegrt: „Kako mi je studentska praksa otvorila vrata prvog posla”



To natjecanje nudi mladima jedinstvenu priliku da se istaknu u svijetu inovacija i poduzetništva te da svojim idejama doprinesu pozitivnim promjenama u društvu. Više informacija i prijave dostupne su na službenoj stranici natjecanja.
IZVOR: BATTLE OF MINDS
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA