LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
mobitel (77)

Muči li i vas digitalna distrakcija? Donosimo savjete za lakše i efektivnije učenje!

Knjiga je ispred vas, a mobitel u rukama. Dok odgovorite na još samo jednu poruku, zaboravili ste jeste li uopće počeli ili gdje ste stali s učenjem. Donosimo prijedloge kako takvim situacijama stati na kraj!

4 učestala mita koji se vežu uz pametne mobitele

Mislite da je punjenje mobitela u više navrata u danu pogubno za bateriju? Redovito ih čistite jer vjerujete da su puni bakterija?

Studenti su otkrili koje aplikacije svakodnevno koriste; izdvojili smo 5 najčešćih

U razgovoru s nekoliko studenata otkrili smo koje su najčešće aplikacije koje imaju instalirane na svojim mobitelima, odnosno laptopima, a koje svakodnevno koriste.

U Zagrebu postavljen semafor za sve one koji su stalno zadubljeni u mobitel

U sklopu projekta Dan bez mobitela u prometu na raskrižju Frankopanske i Ulice Gjure Deželića postavljen je semafor koji upozorava pješake i bicikliste da maknu pogled sa svojih uređaja i pričekaju zeleno svjetlo kako bi mogli nastaviti neometano se kretati.

Kako produžiti životni vijek svojem smartphoneu

Ako prečesto punite telefon preko noći i nakon što je dostigao 100%, uvelike smanjujete njegov životni vijek. Donosimo vam nekoliko savjeta za produljenje vijeka baterije vašeg smartphonea.

Studenti suočeni s nizom avantura u Europi; za uspjeh u Amsterdamu trebaju lajkove

The Tryharders iz Zagreba i splitski Faulty team proživljavaju avanturu života što je vidljivo iz opisa njihovih proteklih dana i svladavanju izazova u proputovanju Europom.

Znate onu jednu osobu koja „sve zna“...

Ti i tvoja prijateljica nasuprot tebe okrenete oči tako da si skoro vidite mozak (mudra izreka moje bake), a osoba do tebe izvadi onaj „smart“ mobitel i odjednom je zanima vremenska prognoza za sutra.

Četiri aplikacije za korisnije vrijeme uz mobitel

Svakome se od vas barem nekoliko puta u životu dogodilo da vam roditelji i prijatelji prigovaraju jer uvijek imate mobitel uz sebe. Vrijeme je da svoj način života opravdate!

Aplikacije koje će vam olakšati studentski život

Ako ste zaboravili na neki važan događaj na faksu, izgubili ste pojam o tome koliko ste puta izostali s nekog kolegija ili pak trebate pomoć pri učenju, pogledajte koje vam aplikacije preporučamo da biste si olakšali učenje i organizaciju.

16 znakova da je Instagram najvažnija stvar u tvom životu

Instagram slovi kao najveća društvena mreža s preko 25 milijuna korisnika, a osim za dijeljenje fotografija, koristimo ga za kreiranje vlastitoga sadržaja, praćenje (uhođenje) prijatelja i slavnih te raznorazne druge stvari.