LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tehnologija

Kako ekspresno napuniti mobitel kad ste u žurbi? Postoji nekoliko načina

Uz ova četiri trika moći ćete spasiti se i ako punite mobitel nekoliko minuta prije izlaska.

Uz ova četiri trika moći ćete spasiti se i ako punite mobitel nekoliko minuta prije izlaska.

Svi smo se barem jednom našli u toj situaciji: spremaš se izaći, u žurbi si i vidiš da ti je mobitel na 15%. Ipak, ne treba paničariti: postoji nekoliko načina na koji možemo bateriju bar malo vratiti u život za malo vremena, prenosi N1.

Prvi savjet za brzo punjenje jest uključivanje zrakoplovnog načina rada. Ova opcija ugasit će procese koji inače troše energiju te je najbolje napraviti to odmah na početku punjenja.

Također, nemojte provjeravati koliko je mobitel napunjen svako malo ili raditi nešto na njemu. Ekran je veliki potrošač energije te je najbolje mobitel ostaviti na miru da se napuni što brže.

Mobitel će se uvijek brže puniti uključen u zidnu utičnicu nego u laptop ili neki drugi USB-priključak. Ako je brzina potrebna, utičnica će obaviti posao neusporedivo brže.

Ako ste zaboravljivi i često vam treba brzo punjenje, dobra investicija jest brzi punjač. Prije nabavke samo treba provjeriti podržava li vaš model brzo punjenje jer brzi punjač neće pomoći pri starijim i slabijim modelima.
FOTO: PIXABAY