LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
menadžment (23)

Otvorene prijave za Akademiju poslovnih vještina; sudjelovanje je besplatno

Do 27. studenog u 12 sati otvorene su prijave za sudjelovanje u programu edukacije za menadžere organizacija civilnog društva.

Studentima ekonomije pruženi savjeti za razvoj karijere u glazbenoj industriji

Razgovor o menadžmentu u glazbi i izazovima u radu unutar glazbene industrije privukao je značajan broj studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Uz to što su imali prilike čuti sve o kompleksnom procesu koji glazba prođe od svojega nastanka do njene konzumacije kod slušatelja, dobili su niz savjeta za profesionalno pozicioniranje upravo u svijetu glazbe.

O suvremenim izazovima u glazbi na EFZG-u progovaraju istaknuta imena iz ove industrije

O menadžmentu u glazbi, izazovima u radu unutar glazbene industrije te o autorskim i srodnim pravima razgovarat će Saša Lozar, Danko Stefanović, Dario Draštata, Davor Filipović, Gordana Bosak i Dajana Podolski-Gračanin.

Superjunaci biznisa – konferencija koja će unaprijediti vaše umijeće liderstva

Poznate stručnjakinje iz područja organizacije, biznisa i znanosti predstavit će tri aspekta dharmističkog menadžmenta na konferenciji Superjunaci biznisa zakazanoj za 14. ožujka.

Marketingaši i oni koji to nisu bili upisani su u 15. generaciju studija Marketing menadžmenta

Novu generaciju upisali su polaznici s različitih visokoškolskih ustanova i iz poslovnih subjekata koji pokrivaju radna mjesta koja nisu isključivo vezana uz marketinški posao. Oni će timskim radom razvijati vještine, pomicati granice tradicionalnog marketinga te dobivenim temama i predavanjima te praktičnim primjerima uspješno pratiti svjetske trendove.

Marko Mamić – od nogometa do rukometaša „ubojita" šuta i studenta sportskog menadžmenta

Iako je svoj sportski put započeo na nogometnom terenu, Marko Mamić prepoznatljiv je kao rukometaš, a danas slavi svoj 24. rođendan. No valja podsjetiti da uz rukometne uspjehe niže i one na obrazovnom polju.

GeCCo virtualno okuplja mlade projektne menadžere

S lošom internetskom vezom, različitim vremenskim zonama, odvojenošću od tima i sličnim teškoćama nosit će se više od 100 sudionika iz 20 različitih zemalja. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 21. listopada.

Za studente otvorena radna mjesta marketing menadžera brodske kompanije

Prednost u dobivanju posla donosi iskustvo u radu u turizmu. Naknada varira ovisno o stupnju obrazovanja: od 600 eura za preddiplomske do 800 eura za diplomske studije.

Upoznajte bogatu rusku kulturu

Prijavite se za stipendiju i studirajte na Visokoj školi za ekonomiju u Sankt Peterburgu.

Allianz nudi stipendije za studiranje u Njemačkoj

Allianz nudi stipendije na privatnom sveučilištu Esmt Berlin. Školarine sežu i do 57 500 eura za pojedini program magistarskog studija.