LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poslijediplomski specijalistički studij

Novi specijalistički studij u Splitu: menadžment u zdravstvu

Završetkom ovog studija studenti će steći 60 ECTS bodova.

Završetkom ovog studija studenti će steći 60 ECTS bodova.

Na Sveučilištu u Splitu uskoro će se izvoditi još jedan zanimljiv i atraktivan studijski program – poslijediplomski specijalistički studij Menadžment u zdravstvu, čiji su nositelji Ekonomski i Medicinski fakultet, stoji na stranicama Sveučilišta.

Ovaj zajednički poslijediplomski specijalistički studij omogućit će edukaciju djelatnika u zdravstvenom sektoru, ali i svih onih kojima ovo područje obrazovanja predstavlja profesionalni razvoj.

Studij će trajati ukupno dva semestra, a njegovim završetkom polaznici će ukupno steći 60 ECTS bodova. 
– Ovaj studijski program ostvarit će visoku razinu povezanosti između teorijskog i praktičnog pristupa, predstavljajući brojne praktične primjere i načine rješavanja određenih poslovnih situacija. – ističu sa Sveučilišta u Splitu.
Na poslijediplomski specijalistički studij Menadžment u zdravstvu mogu se upisati studenti koji su završili sveučilišni diplomski studij i stekli najmanje 300 ECTS bodova ili sveučilišni dodiplomski studij prema ranijim propisima, poslijediplomski specijalistički i znanstveni studij iz odgovarajućeg akademskog područja (prirodne znanosti, biomedicina i zdravstvo, tehničke znanosti, biotehničke znanosti, društvene znanosti, humanističke znanosti i interdisciplinarne znanosti).

Studenti koji su završili sveučilišni diplomski/dodiplomski studij izvan polja ekonomije imaju obvezu polaganja dva razlikovna kolegija definirana posebnom odlukom Fakultetskog vijeća Ekonomskog fakulteta u Splitu.
FOTO: PIXABAY