LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program edukacije za menadžere organizacija civilnog društva

Otvorene prijave za Akademiju poslovnih vještina; sudjelovanje je besplatno

Do 27. studenog u 12 sati otvorene su prijave za sudjelovanje u programu edukacije za menadžere organizacija civilnog društva.

Do 27. studenog u 12 sati otvorene su prijave za sudjelovanje u programu edukacije za menadžere organizacija civilnog društva.

Otvorene su prijave za sudjelovanje u trećoj generaciji Akademije poslovnih vještina u organizaciji ACT Grupe. Riječ je o jednogodišnjem programu edukacije za menadžere i menadžerice organizacija civilnog društva koji se odvija kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka i stručnjakinja iz poslovnog sektora.

– Pohađanjem Akademije poslovnih vještina direktori/ce, predsjednici/e, voditelji/ce odjela, većeg programa ili projekta u organizaciji civilnog društva, zahvaljujući iskustvima stručnjaka/inja iz poslovnog sektora, steći će znanja iz područja menadžmenta, leadershipa, marketinga i financija, ali i dobiti priliku za umrežavanje s najboljim menadžerima/cama u organizacijama društvene ekonomije. – poručuju iz ACT Grupe

Akademija će obuhvatiti 13 online edukacija. Održavat će se tijekom nekoliko mjeseci, od prosinca 2020. do lipnja 2021. 

Sudjelovanje je besplatno, ali kako je broj polaznika ograničen na 20 potrebno je prijaviti se. Prijave se zaprimaju na poveznici do petka, 27. studenog, u 12 sati.
FOTO: PIXABAY