LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dharmički menadžment

Superjunaci biznisa – konferencija koja će unaprijediti vaše umijeće liderstva

Poznate stručnjakinje iz područja organizacije, biznisa i znanosti predstavit će tri aspekta dharmističkog menadžmenta na konferenciji Superjunaci biznisa zakazanoj za 14. ožujka.

Poznate stručnjakinje iz područja organizacije, biznisa i znanosti predstavit će tri aspekta dharmističkog menadžmenta na konferenciji Superjunaci biznisa zakazanoj za 14. ožujka.

Ako se vidite u kontekstu vođenja, imate interes proširivati i usavršiti svoja znanja te pojačati umijeće liderstva, za vas je rezervirano sto raspoloživih mjesta na konferenciji posvećenoj dharmističkom menadžmentu Superjunaci biznisa Tijelo, um i duh. Zakazana je za 14. ožujka 2019. od 9 sati, a održat će se u Zagrebu, u hotelu Double Tree by Hilton. 

Dharmički menadžment poznat je u zapadnim zemljama gdje se u fokus poslovanja pojedine kompanije prvenstveno stavlja čovjek kao biće s više aspekata – kao tijelo, um i duh. On svoj puni potencijal ostvaruje jedino onda kada su svi ti aspekti njegovog bića povezani te kada se u potpunosti podržavaju. Danas, u vremenu u kojem je stres glavni faktor nezadovoljstva čak i poslovnim okruženjem, važno je pronaći način balansiranja među izazovima, a da pritom ne izgubimo razum, zdravlje ili smisao. 

– Dharmički menadžment nudi primjenjive načine upravljanja svim aspektima koji su uključeni u poslovanje, daje široki kontekst pogleda na stvarnost i činjenice, razmatra pravednost i stavlja je u fokus svakog događanja, postavlja nova načela koja se grade na jednom i osnovnom principu – principu ljubavi. Voditi tvrtku na temeljima istine i ljubavi, izazov je, ali je ujedno dugoročno najjeftinije rješenje za upravljanje vremenom, poslom i ljudima. – ističe Lea Brezar, CEO Dhar medije i autorica osam knjiga na temu osobnog razvoja, te jedna od vodećih zagovarateljica dharmičkog pristupa poslovanju u Hrvatskoj. 

Konferencija obuhvaća tri aspekta koja će biti predstavljena kroz predavanja poznatih stručnjakinja iz područja organizacije, biznisa i znanosti. Moderatorica je urednica magazina Brend kultura Josipa Celinić.

Cijena je kotizacije 400 kn + pdv, a uključuje treće izdanje knjige Izvan okvira, priručnik o temeljnim načelima u životu i poslovanju autorice Lee Brezar. Dodatne informacije o ulaznicama i programu nalaze se na službenoj stranici.

FOTO: DHAR MEDIA