LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodno edukativno natjecanje

GeCCo virtualno okuplja mlade projektne menadžere

S lošom internetskom vezom, različitim vremenskim zonama, odvojenošću od tima i sličnim teškoćama nosit će se više od 100 sudionika iz 20 različitih zemalja. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 21. listopada.

S lošom internetskom vezom, različitim vremenskim zonama, odvojenošću od tima i sličnim teškoćama nosit će se više od 100 sudionika iz 20 različitih zemalja. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 21. listopada.

Šesto uzastopno izdanje međunarodnoga edukativnog online natjecanja GeCCo poziva sve zainteresirane mlade projektne menadžere željne usavršavanja, kao i one manje upoznate s pojmom projektnog menadžmenta, ali voljne učenja, da se prijave za sudjelovanje. Cilj je natjecanja stvoriti povezanost između lokalnih Young Crew ogranaka. Osim što je njegova posebnost virtualni karakter, zanimljiv je zbog svoje strukture.

Nakon što se zainteresirani sudionici prijave te budu među šest predstavnika koji će predstavljati našu zemlju/Young Crew, raspoređuje ih se u internacionalne timove koji se tjedan dana prije live eventa tijekom pre-case study zadatka imaju priliku upoznati sa svojim timskim kolegama te to postižu kroz niz manjih zadataka. Glavni dio natjecanja, koji se održava 11. i 12. studenoga, donosi svakom timu novi izazov rješavanja case study zadatka iz područja projektnog menadžmenta te traje 24 sata. Osim fizičke odvojenosti članova tima, potrebno je svladati moguću lošu internetsku vezu, komunikaciju na stranom jeziku, različite vremenske zone članova tima i pokoju neprospavanu noć. U pauzama od glavnog dijela natjecanja, osigurana su predavanja iskusnih govornika za sve vrijedne sudionike.

Ove godine GeCCo će okupiti više od 100 sudionika, a dolazit će iz 20 različitih zemalja.

Prijaviti se mogu svi pojedinci od 18 do 35 godina starosti, i to do 21. listopada, nakon čega se zatvaraju prijave, biraju kandidati i raspoređuju u timove. Dodatne se informacije mogu dobiti na poveznici i kontaktiranjem lokalne organizatorice natjecanja Ivane Držanić na e-adresi ivana.drzanic@youngcrew.hr.

FOTO: PIXABAY