LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Dom sportova (84)

Dijelimo ukupno 8 ulaznica za ovogodišnji, ujedno posljednji, Pozitivan koncert!

Za one koji nisu još kupili svoje ulaznice, a nipošto ne žele propustiti Pozitivac – imamo dobru vijest! U nagradnom natječaju dijelimo 2 x 2 ulaznice za 22. studenog i 2 x 2 ulaznice za 23. studenog.

Po pet sati svirke na obje večeri Pozitivca, glavna su imena Hladno pivo i Editors

Editors i Hladno pivo, kao glavna imena Pozitivnog koncerta, svirat će po 90 minuta, a puno će vremena dobiti i ostali izvođači – Jonathan, Nipplepeople i Bojana Vunturišević u petak te Pips, Chips & Videoclips, M.O.R.T. i Ischariotzcky u subotu.

Vodimo vas na koncert Nereda i Stoke s impresivnim popisom gostiju

Koncert u Domu sportova kruna je karijere Nereda i Stoke, a ujedno podsjetnik na bitne povijesne trenutke stvaranja hrvatskog hip-hopa. Budući da se radi o događaju koji bi bilo šteta propustiti, Studentski.hr dijeli 2x2 ulaznice za koncert.

Editors, Hladno pivo i Pipsi u borbi protiv AIDS-a i HIV-a predvode najveći Pozitivac dosad

Pozitivan koncert u svojih je trinaest godina postao najvažniji domaći glazbeni događaj i jedan od najmasovnijih koncerata u regiji uopće, a 14. će izdanje u dva dana okupiti više od 16 000 ljudi u Domu sportova.

Vojko V niže koncerte – od „Exita” do Doma sportova

Na naplatu su došla više od četiri milijuna Youtube pregleda hitova Vojka V. Započeo je svoju ljetnu turneju.

Turneja Jethro Tulla, jednog od najkomercijalnijh izvođača na planeti, neće izbjeći Zagreb

Na impresivnom, pola stoljeća dugom putu sastav Jethro Tull zaustavit će se u zagrebačkom Domu sportova, što ujedno vjerojatno označava jednu od posljednjih šansi da ga se vidi u Hrvatskoj.

Veliki povratak Silentea!

Trećim studijskim albumom „Malo magle, malo mjesečine”, koji će promovirati velikim koncertom u Domu sportova, Silente nastavlja svoj izuzetno uspješan put nakon mirovanja koje traje od lipnja 2016. godine.

U nastavku turneje Plavom orkestru pridružuje se The Last Location

– Rasprodane dvorane i vrhunska produkcija divna su stvar, ali nisu dovoljne. Emocije i mali svijet Plavog orkestra koji čuvamo jedini su garant za dobar koncert. – rekao je Saša Lošić prije koncerata.

Antivalentinovo: Demolition Group, Edo Maajka, TBF i Let 3 pokazali otpor trendovima zapada

Ujedinjeni Demolition Group, Edo Maajka, TBF i Let 3 poručili su svojoj publici da se ljubav ne živi samo jednom u godini.

VIDEO: Mrle i Let 3 vode vas na najžešću antivalentinovsku „rock” feštu

Mrle ima posebnu poruku za sve antivalentinovce među čitateljima portala Studentski.hr koja vam može osigurati besplatan upad na žestoki petosatni glazbeni spektakl.