LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nastupi u Domu sportova

Po pet sati svirke na obje večeri Pozitivca, glavna su imena Hladno pivo i Editors

Editors i Hladno pivo, kao glavna imena Pozitivnog koncerta, svirat će po 90 minuta, a puno će vremena dobiti i ostali izvođači – Jonathan, Nipplepeople i Bojana Vunturišević u petak te Pips, Chips & Videoclips, M.O.R.T. i Ischariotzcky u subotu.

Editors i Hladno pivo, kao glavna imena Pozitivnog koncerta, svirat će po 90 minuta, a puno će vremena dobiti i ostali izvođači – Jonathan, Nipplepeople i Bojana Vunturišević u petak te Pips, Chips & Videoclips, M.O.R.T. i Ischariotzcky u subotu.

Premda grupne svirke najčešće podrazumijevaju kraće nastupe, Pozitivan koncert u potpunosti preokreće takva shvaćanja. Obje večeri, 30. studenog i 1. prosinca, u velikoj dvorani Doma sportova publiku tako očekuje po čak pet sati programa.

Headliner prvog dana, Editors, kao i glavno ime drugog dana, Hladno pivo, na 14. Pozitivcu svirat će 90 minuta. Pivu će ovo biti posljednja stanica turneje povodom 30 godina benda u sklopu koje je u ožujku dva puta rasprodalo mali Dom sportova, a sad će u velikoj dvorani u svom gradu zaključiti izuzetno uspješnu obljetnicu. I ostali izvođači, Jonathan, Nipplepeople i Bojana Vunturišević u petak te Pips, Chips & Videoclips, M.O.R.T. i Ischariotzcky u subotu, dobit će puno vremena i odsvirati duže setove.

Foto: Rahi Rezvani

Novi Pozitivac donosi, nakon dosta sezona, novitet u lineupu. 14. izdanje donosi više debitanata nego onih artista koji su već upisali svoje nastupe. Editors, Nipplepeople, Bojana Vunturišević, M.O.R.T. i Ischariotzcky ući će na popis čak 47 izvođača koje je u 14 godina pogledalo više od 100 000 posjetitelja. Najjači i najveći Pozitivan koncert bit će ujedno i jedini ovogodišnji koncert s više izvođača koji se održao u velikoj dvorani Doma sportova.

Usprkos dosad najjačoj postavi izvođača cijene ulaznica i dalje su najpristupačnije za ovakav dvodnevni događaj kod nas. Dnevne ulaznice za prvi dan iznose 90 kn, a na dan koncerta 100 kn. Dnevne ulaznice za drugi dan iznose 80 kn, a na dan koncerta 90 kn. U prodaji će se naći i ograničen broj dvodnevnih ulaznica po cijeni od 140 kn do 29. studenog. Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamijeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će moguć samo uz pokazivanje narukvice na ulazu. Službena su prodajna mjesta Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima, a karte je moguće kupiti i online.  

FOTO: MARIO PAVLOVIĆ