LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Vodimo vas na koncert Nereda i Stoke s impresivnim popisom gostiju

Koncert u Domu sportova kruna je karijere Nereda i Stoke, a ujedno podsjetnik na bitne povijesne trenutke stvaranja hrvatskog hip-hopa. Budući da se radi o događaju koji bi bilo šteta propustiti, Studentski.hr dijeli 2x2 ulaznice za koncert.

Koncert u Domu sportova kruna je karijere Nereda i Stoke, a ujedno podsjetnik na bitne povijesne trenutke stvaranja hrvatskog hip-hopa. Budući da se radi o događaju koji bi bilo šteta propustiti, Studentski.hr dijeli 2x2 ulaznice za koncert.

Još je malo ostalo do prvog velikog zajedničkog koncerta proslavljenog hip-hop tandema Nereda i Stoke. Spektaklu za pamćenje, koji pripremaju 6. listopada u Domu sportova, pridružit će se brojni kolege, akteri s kojima su prije 15 godina gradili hip-hop scenu na ovim prostorima.

Među predstavljenim su gostima Target i General Woo, hip-hop velikani iz kultnog dvojca Tram 11 te Bizzo i Baby Dooks, opaki igrači poznati i kao Bolesna braća. Još na prvijencu Spremni za rat (1999), koji slovi za jedan od najkontroverznijih i najtvrđih albuma regionalnog hip-hopa, ističu se suradnje s Baby Dooksom i Bizzom na nekolicini pjesama, a singl Ekipa 90-ih koji je Stoka snimio u suradnji s Generalom Wooom i Bizzom prikupio je više od tri milijuna YouTube pogleda.

Ovim hip-hop pionirima pridružit će se gosti s kojima su gradili svoje solo karijere. Neredu tako stižu Zaprešić Boys, ekipa s kojom je snimio nekoliko navijačkih uspješnica među kojima je svakako najveća suradnja na hitu Srce vatreno, dok će se Stoki na pozornici pridružiti neprikosnovena diva Josipa Lisac s kojom je ostvario fantastičnu kolaboraciju na Ritmu grada. Podršku beatovima davat će DJ Tom Polo, a za zagrijavanje nastupaju rap grupe ONI i Dregermajster Crew.

Koncert u Domu sportova kruna je karijere Nereda i Stoke, a ujedno podsjetnik na bitne povijesne trenutke stvaranja hrvatskog hip-hopa. Uz specijalne goste, predstavlja ne samo veliki reunion ključnih igrača scene, već i događaj sezone podjednako važan starim fanovima i novim generacijama.

Budući da se radi o događaju koji bi bilo šteta propustiti, Studentski.hr s Dostavom Zvuka, organizatorom, dijeli 2x2 ulaznice za koncert. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je podijeliti objavu ovoga članka s Facebook stranice portala na svojemu profilu, i to javno, te u komentaru spomenute objave označiti i pratnju i u stihovima objasniti zašto biste baš vi trebali osvojiti ulaznice. Natječaj traje do 3. listopada u 12 sati, nakon čega će se proglasiti dobitnici.

Onima kojima nije do sklapanja stihova, dostupne su ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 85 kuna, a mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Glazbenoj knjižari Rockmark i u sustavu Entrio.hr. Na dan koncerta iznosit će 100 kuna.

FOTO: SAMIR CERIĆ KOVAČEVIĆ