LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
besplatno (461)

I dalje besplatne kave za zdravstvene djelatnike, a sada i za druge skupine

Produljeno je trajanje akcije u kojoj INA i Tifon nude besplatne kave u znak zahvale za borbu protiv koronavirusa.

U sklopu Erasmus+ projekta nastao priručnik s dramskim igrama koje se mogu koristiti u nastavi

– Priručnik je namijenjen svima koji su zainteresirani za dramskopedagoški rad u okviru redovne nastave (područje dramskoga izražavanja), neovisno o dramskome iskustvu i predmetu koji poučavaju. – poručuju iz Teatra Tirena.

Besplatno dostupan film o Leonardu Cohenu koji se godinama smatrao izgubljenim – „Ptica na žici”

Potpuno besplatno na 48 sati bit će dostupan film koji se gotovo 40 godina smatrao izgubljenim. „Ptica na žici” govori o legendarnoj europskoj turneji velikog Leonarda Cohena.

Objavljen raspored besplatnih treninga s DanceFit djevojkama

Danas počinje #OstaniDoma Workout by DanceFit5 na YouTube kanalu UniSport ZG.

OAZA Joyful Kitchen priprema besplatnu hranu

Pozivaju se svi koji mogu donirati određen iznos da to i učine te da na taj način financiraju namirnice, ambalažu, troškove režija i dostave (goriva), dok će osoblje i kuhari restorana hranu pripremati volonterski.

Splitski studenti povijesti objavili novi „Pleter”; dostupan je online

Na Hrčku je moguće pristupiti novom broju časopisa Udruge Toma Arhiđakon, a kada fakulteti ponovno krenu s radom, čitatelji će moći preuzeti i besplatni tiskani primjerak.

SSMH pokreće ciklus besplatnih online edukacija

Do 5. travnja zaprimaju se prijave za online edukaciju u najvećoj mjeri posvećenoj ljudskim pravima. Ona je ujedno i prvi korak u pridruživanju Svjetskom savezu mladih.

Pornhub premium postaje besplatan diljem svijeta; evo do kada

Pornhub je pokazao svoju humanitarnu stranu tako što je prvo Talijanima poklonio premium pretplatu kako bi im uljepšao vrijeme u izolaciji. Sada tu mogućnost nudi diljem svijeta.

Od danas besplatne kave za sve zdravstvene djelatnike!

– Ovom malom gestom želimo im pokazati našu zahvalnost jer ne mareći za vlastitu sigurnost i u nemogućim uvjetima pokazuju iznimnu predanost svojem pozivu. – objavila je INA. 

Američki koledži i sveučilišta predstavljaju se hrvatskim učenicima i studentima

Američka visoka učilišta predstavit će svoje preddiplomske i diplomske studijske programe, dati informacije o dostupnim stipendijama za međunarodne studente i postupku prijave na svoje programe, a svi posjetitelji moći će i obići Američku međunarodnu školu te saznati kako izgleda učenje na američki način.