LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
anketa (90)

Nagradna anketa: Što vam je važno kod posla i poslodavaca u IT industriji?

Ako ste student tehničkog fakulteta i svoju profesionalnu budućnost vidite u IT sektoru, ispunite anketu do 12. travnja. Uz to što dobivate priliku sugerirati poslodavcima promjene u uvjetima rada, neke od vas čekaju i nagrade.

Rektorica Prijić-Samaržija najavila propitivanje zadovoljstva online nastavom

Rektorica Snježana Prijić-Samaržija među studentima i profesorima uskoro provodi anketu u kojoj će moći izraziti svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo trenutnim načinom provođenja predavanja i seminarske nastave.

ANKETA: Milanović popljuvao ideju o smanjenju plaća u javnom sektoru – što vi mislite?

Otkrijte nam u anketi što vi mislite – jesu li rezovi u javnom sektoru nužni ili će dovesti do smrti sustava!

ANKETA: Koliko ste zadovoljni studijem?

Studentski.hr provodi anketu kojom želi ispitati zadovoljstvo hrvatskih studenata prilikom njihova dosadašnjeg studiranja.

Svaki student treba imati – račun u banci; ovo su osnovne stvari na koje treba pripaziti prilikom njegova otvaranja

Ako si jedan od onih koji još nema bankovni račun ili pak želiš provjeriti jesi li ga ugovorio po najboljim uvjetima, donosimo ti informacije koje moraš znati!

Ispunite anketu o vegetarijanskim i veganskim opcijama u objektima prehrane u Rijeci

Studentski centar u Rijeci objavio je anketu o stilovima prehrane svojih studenata. Ispunite je i sudjelujte u pokušaju poboljšanja i dostupnosti prehrane u studentskim objektima prehrane u Rijeci.

Zagrebački studenti ukazuju na problem nedostatka primarne zdravstvene zaštite za studente

Studentski dani zdravlja u organizaciji promotivno-preventivnog programa Zdravo sveučilište održani su 15. i 16. listopada već drugi put u Studentskom centru. Tim su projektom studenti mogli saznati najbitnije informacije o zdravlju i važnosti brige o zdravlju. Uz to, željelo se ukazati na problem zagrebačkog sveučilišta, a to je nedostatak primarne zaštite za studente, te potaknuti na osnivanje studentske ambulante.

Anketa pokazala: Javnost smatra da svi fakulteti trebaju imati prijemne ispite

Portal EduCentar istražio je mišljenje javnosti o prijemnim ispitima. Čak 56% ispitanika smatra da državna matura nema veze s fakultetom te da bi stoga svi fakulteti trebali imati prijemne ispite.

„Od obrazovnih institucija ne treba raditi modne piste”

Educentar je proveo anketu kako bi ispitao stavove o propisivanju pravila odijevanja u školama i na fakultetima. Trećina ispitanih smatra da obrazovne institucije trebaju propisati kako se učenici i studenti trebaju oblačiti.

Jesu li studenti dovoljno cijenjeni i plaćeni za svoj rad – što ti misliš?

Prošlo je više od pet mjeseci od porasta minimalne satnice za obavljanje studentskih poslova. Jesu li se poslodavci promijenili prema studentima, poštuju li zakonske odredbe ili su im studenti i dalje jeftina radna snaga?