LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKTI

International week

International week - Studentski.hr
info@hsa.hr
(+385) 012383223

Međunarodni tjedan Zagreb (IW Zagreb) projekt je Hrvatske studentske asocijacije koji se uzastopno održava već dugi niz godina. Projekt okuplja studente iz Hrvatske i svijeta, od Japana do Sjedinjenih država, koje se u periodu od 7 dana kroz različite aktivnosti, predavanja i druge oblike druženja upoznaje sa kulturnim i prirodnim bogatstvima, te gospodarskim i ekonomskim potencijalom Zagreba i cijele Lijepe naše!

Cilj projekta je promicanje prirodnog i kulturnog bogatstva te gospodarskog i ekonomskog potencijala Zagreba i Hrvatske. Projekt promovira umrežavanje studenata na
međunarodnoj razini, promiče različitost i razumjevanje drugih kultura i naroda te stvara vrijedna prijateljstva i poznanstva. Na taj način se dugoročno kroz novonastala prijateljstva stvaraju temelji dobrih međunarodnih odnosa, a danas-sutra i potencijalnih poslovnih partnerstva.

IW Zagreb dio je jednog šireg pojma, odnosno projekta International week, koji omogućuje također i odlazak studentata, članova HSA, u mnoge zemlje atraktivne zemlje Europe i svijeta! Na taj način ostvaruje se međusobna komunikacija, potencijalna buduća suradnja, ali sklapaju se i prijateljstva i grade novi odnosi koji omogućuju brojne poslovne uspjehe, kao i mnoga lijepa, vrijedna iskustva.