LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
život (75)

Psihologinja s KIF-a savjetuje kako se priviknuti na novi život

– Ova je kriza donijela ogromnu količinu stresa s kojim dolaze i tipične emocionalne reakcije kojima se ljudi sa stresom suočavaju! – govori Renata Barić.

Donosimo nekoliko savjeta zbog kojih ćete lakše ignorirati tuđa mišljenja

Donosimo nekoliko razloga zbog kojih ćete lakše ignorirati nekonstruktivne kritike i komentiranja drugih ljudi.

RiStart u potrazi za studentima Medicinskog fakulteta

Projekt edukacije javnosti o osnovnom održavanju života u potrazi je za pojačanjem među redovima studenata Medicinskog fakulteta.

U Osijeku se sprema Mala škola životnih vještina

Prijave za radionice na teme komunikacijskih vještina, održivog razvoja i suživota s prirodom, javnih nastupa i prezentacijskih vještina, sukoba i suradnje, timskog rada te sammoprocjene, osobnog razvoja i osobnih vrijednosti zaprimaju se do 29. kolovoza.

Sedam načina za pronalazak smisla života

Donosimo nekoliko savjeta kojima svoje shvaćanje života možeš dovesti na višu razinu, a istovremeno te praktične savjete primijeniti na sebi.

Pojednostavnite život i postanite sretniji – evo kako

Život je u vrlo jednostavan, vjerovali ili ne, ako se prema njemu pametno postavite. Donosimo vam nekoliko savjeta kako da to učinite i u konačnici budete sretniji.

Zahvaljujući akciji, za koju su i studenti bili nagrađeni, spašen je ljudski život!

– Postupio sam onako kako sam naučio na tečaju i bio sam siguran u to što radim, no moram reći da se vježbanje na lutki ne može usporediti s borbom za život pravog čovjeka. Slijedio sam korake onako kako sam naučio i kako ih je uređaj diktirao i sve je ispalo dobro. – istaknuo je Gordan Dobrinić, domar OŠ Janka Draškovića.

Danas bi 42. rođendan slavila Ana Rukavina – žena koja je željela život

„Nemojte zamjeriti, nije mi lako. Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi, želim život.” – rekla je Ana Rukavina, prerano preminula novinarka.

Ivani, Veri i hrvatskom pravosuđu – boli li vas imalo?

Poslali su oni to svoje dijete u novi grad, s džeparcem i vjerojatno kojom teglom zimnice i komadom piletine da si ima štogod skuvat. Da ne bude gladno. Mater ju je sigurno svaku večer zvala da pita jel joj hladno, da joj kaže da ne hoda bez čarapa po pločicama, da ju pita jel koga upoznala, jel nabavila sve skripte, kad će kolokviji... Zvala je mater svaku noć i brinula se. Brinula se i nadala se da će njezina briga sačuvati to predivno dijete. I onda su joj to dijete jednu večer, dok je ono pazilo na svoju sigurnost, tako životinjski uzeli s ovog svijeta. 

10 lekcija koje nas je naučila serija „Kako sam upoznao vašu majku“

Serija „Kako sam upoznao vašu majku“ trajala je dugih devet sezona, a zadnja epizoda izašla je 2014. godine. Iako su već prošle četiri godine od posljednje epizode, serija je i dalje popularna stoga vam donosimo deset stvari koje nas je naučio ovaj iznimno uspješan „sitcom“.