LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
YouTube (58)

Prijedlog za provođenje vremena u izolaciji: moskovski baletni studio emitira treninge na internetu

Iskoristite boravak u kući za usvajanje nove vještine – učenja baleta. Uz pomoć ruskih pedagoga i njihova svakodnevnog emitiranja online treninga, vrlo lako možete svladati tehniku.

HKS prenosi misu na YouTubeu

Na YouTube kanalu Hrvatskog katoličkog sveučilišta danas euharistijsko slavlje.

Zagrebački HNK omogućio gledanje predstava online

Mogućnost uživanja u kvalitetnim umjetničkim djelima i u izolaciji otvara se danas, 18. ožujka, u 20 sati hit predstavom „Tko pjeva zlo ne misli.”

YouTuberi u glavnoj ulozi; „Ako ovaj film vrati klince u kina na hrvatski film, to će biti njegova najveća vrijednost!”

Film „Ideš? Idem!” u režiji Ljube Zdjelarevića stiže u kina 5. prosinca diljem Hrvatske. Riječ je o zabavnoj komediji koja prvi put u igranoj formi okuplja mlade zvijezde YouTube scene uz koje današnje generacije odrastaju.

„Ispred studenta je stavljena gomila knjiga, teksta, pitanja i on mora biti spreman na vrijeme, ali nitko ga ne nauči kako!”

S Marijom Vlahović, magistrom primarnog obrazovanja i učiteljicom razredne nastave, porazgovarali smo o njezinom obrazovnom YouTube kanalu namijenjenom, između ostaloga, i studentima. U intervjuu nam je otkrila što ju najviše inspirira u radu, ali i na koje bi sve načine njezino djelovanje u svijetu obrazovanja moglo pomoći studentima da lakše i bolje razumiju gradivo.

6 najgledanijih videozapisa na YouTubeu

Od samih početaka YouTube niže brojne uspjehe te se smatra jednom od najpopularnijih društvenih mreža širom svijeta. Milijuni korisnika svakoga dana pristupaju različitim sadržajima, a neki od njih pomeli su konkurenciju te se ugnijezdili na listi najgledanijih videozapisa.

5 korisnih web-stranica na kojima se možete informirati o filmovima i serijama ili ih gledati

Za one trenutke kada vam se ne da napustiti udobnost vlastitog doma preporučujemo pet različitih stranica pomoću kojih možete doživjeti jednako uzbudljivo filmsko iskustvo.

Osim ljubavi, danas se obilježava osnivanje YouTubea

Današnji je dan poznat ne samo po Valentinovu, nego i po osnivanju YouTubea. Prije 13 godina zaživjela je današnja YouTube platforma koju u današnje doba posjećuje gotovo 20 milijuna korisnika mjesečno.

VIDEO: Dubioza snimila film za djecu i odrasle

Petnaest godina od svog osnivanja, Dubioza Kolektiv predstavlja svoj prvi dokumentarni film pod nazivom „Film za djecu i odrasle”.

„Youtuberizacija” – od Mice Trofrtaljke do Daniela Middletona

Od Mice Trofrtaljke do video materijala o Minecraftu, YouTube je prepun sadržaja kojima već odavno konkurira televizijskom sadržaju. Neki od kreatora YouTube sadržaja godišnje okreću milijunske iznose. Najplaćeniji youtuber prošle je godine okrenuo čak 16,5 milijuna dolara.