LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
tebe tražimo (19)

Još samo jedan dan primaju se prijave za praksu na Studentskom.hr i projektima CERM-a!

Do sutra u 23:59 zaprimaju se prijave za volontersku praksu na različitim pozicijama pod okriljem portala Studentski.hr i Centra za razvoj mladih. Zanima te novinarstvo, lektoriranje, želiš biti suradnik za marketing, odnose s javnošću, multimediju i dizajnu, web-administraciju ili ljudske resurse? Tebe tražimo!

Traže se web-administratori; prethodno iskustvo nije nužno

CERM je raspisao natječaj za obavljanje prakse na različitim pozicijama, među kojima je i suradnik u web-administraciji. Prijave zaprima do 31. svibnja u 23:59.

Otvorene praktikantske pozicije za suradnike u ljudskim resursima; prijave do kraja mjeseca

Do 31. svibnja u 23:59 traju prijave za obavljanje prakse u području ljudskih resursa pod okriljem Centra za razvoj mladih.

Želiš raditi u komunikacijskoj industriji? U tijeku su prijave za praksu

Centar za razvoj mladih do 31. svibnja u 23:59 zaprima prijave za obavljanje prakse na pozicijama suradnika u marketingu, odnosima s javnošću te multimediji i dizajnu.

Rad u medijima dinamičan je i uzbudljiv; iskušati ga možete još za vrijeme studija

Do kraja mjeseca otvorene su prijave za obavljanje volonterske prakse na portalu Studentski.hr. Za svoje prve korake u novinarskoj ili lektorskoj karijeri ne trebate imati nikakvo prethodno iskustvo.

Otvorene prijave za volontersku praksu na portalu Studentski.hr i projektima Centra za razvoj mladih

Do 31. svibnja zaprimaju se prijave za volontersku praksu na različitim pozicijama pod okriljem portala Studentski.hr i Centra za razvoj mladih. Bilo da želiš biti novinar, lektor, suradnik za marketing, odnose s javnošću, multimediju i dizajnu, web-administraciju ili ljudske resurse – tebe tražimo!

Otkrivamo čime se bave timovi Centra za razvoj mladih u kojima praksu možete odraditi i vi, a prijave traju još samo – danas

Odlučili smo produljiti rok prijava za volontersku praksu u CERM-u. Slanje zahtjeva za volontiranje traje do kraja dana. Nemoj biti ta osoba koja će žaliti za propuštenom prilikom i savršeno ukomponiranim detaljem u vlastitu životopisu.

Praksa u Centru za razvoj mladih idealna je za mlade različitih interesa i s različitim preferencijama – evo i zašto

Da je CERM mjesto gdje uspjeh počinje, dokazuju brojni volonteri koji su se po završetku prakse uspješno zaposlili. Sada i ti imaš priliku izbrusiti svoja znanja i vještine radeći na portalu Studentski.hr ili sudjelujući u nekom od brojnih volonterskih programa koje ova Udruga provodi.

Produžili smo prijave za praksu u CERM-u; primamo studente sa svih fakulteta i iz cijele RH

Ako se želite okušati u radu na najvećem studentskom portalu – portalu Studentski.hr, ako biste rado bili dijelom projekata kao što su Maraton karijera, Pokretač, Dan knjiga, Youth Future Croatia, ako imate ideju za neki novi projekt za koji biste voljeli da se realizira te ako pritom želite sebe profesionalno izgraditi, svakako se do 27. listopada prijavite za obavljanje prakse u Centru za razvoj mladih!

Ako si druželjubiva osoba, puna entuzijazma i želje za znanjem, onda je volontiranje u CERM-u opcija za tebe; prijave traju još danas

Do završetka prijava za volontersku praksu u Centru za razvoj mladih, točnije na portalu Studentski.hr ili nekome od volonterskih programa, ostalo je još malo vremena. Kandidatima je na temelju njihovih afiniteta ponuđeno ukupno devet različitih timova.