LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tebe tražimo

Traže se web-administratori; prethodno iskustvo nije nužno

CERM je raspisao natječaj za obavljanje prakse na različitim pozicijama, među kojima je i suradnik u web-administraciji. Prijave zaprima do 31. svibnja u 23:59.

CERM je raspisao natječaj za obavljanje prakse na različitim pozicijama, među kojima je i suradnik u web-administraciji. Prijave zaprima do 31. svibnja u 23:59.

Smatraš se informatički pismenim? A dodatno želiš steći ili unaprijediti svoje vještine korištenja CMS sučelja i Wordpressa? K tome si organiziran, ažuran, a svoje slobodno vrijeme želiš kvalitetno iskoristiti? Ako su tvoji odgovori potvrdni, baš tebe tražimo!

Otvorena pozicija suradnika u web-administraciji

Naime, Centar za razvoj mladih raspisao je natječaj za obavljanje volonterske prakse na projektima pod njegovim okriljem i na portalu Studentski.hr. Između ostalih, moguće je prijaviti se za poziciju suradnika u web-administraciji. Volonteri u tom području brinu o održavanju CERM-ove web-stranice, o bazi podataka Udruge. Rade i na portalu Studentski.hr – redovito provjeravaju i ažuriraju informacije o studentskim institucijama i poslovima te kontroliraju oglase. K tome, komuniciraju s korisnicima koji žele objaviti oglas ili se registrirati na portalu.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti i mlade osobe u dobi do 30 godina. Kako se glavnina prakse odvija online, nije nužno da su iz Zagreba u kojem je sjedište CERM-a, odnosno mogu se prijaviti kandidati s područja cijele Hrvatske. Također, prethodno iskustvo nije potrebno. Potrebno je tek malo slobodnog vremena, motivacija za rad i želja za stjecanjem novih kompetencija.  

Kako se prijaviti?

Za obavljanje prakse na poziciji suradnika u web-administraciji trebaš poslati životopis s kontakt-podacima i motivacijsko pismo na e-mail adresu tebe.trazimo@cerm.hr. Pritom je nužno naznačiti poziciju za koju se prijavljuješ. Prijave su otvorene do nedjelje, 31. svibnja 2020, u 23.59. 

Dodatne informacije o volonterskooj praksi i drugim otvorenim pozicijama nalaze se na CERM-ovoj stranici Tebe tražimo
FOTO: PIXABAY