LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tebe tražimo

Još samo jedan dan imate priliku osigurati si novinarsku ili lektorsku praksu!

Vrijeme je da obogatite svoj životopis vrijednim iskustvima – prijave za volontersku praksu za poziciju novinara i/ili lektora traju do sutra, 7. prosinca u 23:59.

Vrijeme je da obogatite svoj životopis vrijednim iskustvima – prijave za volontersku praksu za poziciju novinara i/ili lektora traju do sutra, 7. prosinca u 23:59.

Centar za razvoj mladih udruga je koja djeluje već dugi niz godina te je najprepoznatljivija po Studentskom.hr, portalu namijenjenom studentima, ali i mladima općenito. Naši volonteri nerijetko si olakšaju život zahvaljujući tome što već za vrijeme studija steknu pregršt iskustva koje im u jednom trenutku osigura posao ili ih dovede korak bliže poslu. Kako biste i vi imali tu mogućnost, možete se prijaviti za poziciju novinara i/ili lektora do sutra, 7. prosinca u 23:59.

Volontiranje u Centru za razvoj mladih nije vremenski ograničeno, iako se potiče jednogodišnja praksa tijekom koje studenti mogu razvijati već postojeće vještine i stjecati nove uz podršku trenutnih volontera i voditelja timova. Osim pisanja članaka i lektoriranja tekstova, volonteri imaju priliku sudjelovati u projektima poput konferencije Youth Future Croatia, književnom događaju Čitaj, pitaj, izradi časopisa Studentska mreža i slično.

Uz posao tu je i zabava, komunikacija i druženje s drugim volonterima kada je to moguće, ali i ono najvažnije – širenje kruga ljudi, što će biti jednom od ključnih stvari kada se budete bacili u ozbiljnu potragu za poslom. Dobar dio volontera CERM-a sada radi na velikim portalima i u domaćim i inozemnim tvrtkama te uspješno razvija svoju karijeru. 

Ako vas zanima novinarstvo i/ili hrvatski jezik, prijavite se već danas za poziciju lektora ili novinara. Riješite nekoliko jednostavnih zadataka koje možete pronaći na dnu stranice Tebe tražimo pod podnaslovom Kako se i dokad se prijaviti i pridružite se redakciji.