LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
proslava (50)

Sretan vam dan kebaba uz par zanimljivosti o tom jelu!

Danas obilježavamo dan mnogima omiljenog mesnog specijaliteta koji se obično radi od janjetine ili junetine.

Nekoliko korisnih savjeta za proslavu Nove godine u kućnoj pripremi

Biti domaćin definitivno iziskuje puno, no lakše je ako planski napadneš ovu zvijer zvanu Nova godina. Kako bi se svi dobro proveli, važno je ne zaboraviti na prijatelje koji, primjerice, ne jedu pojedine namirnice, ne piju alkohol ili koji slušaju drugačiju glazbu.

Popis najluđih običaja za novogodišnju večer

Tajlanđani se polijevaju vodom, a Rumunji slušaju svoje životinje – donosimo najneobičnije načine na koje možete provesti novogodišnju večer.

Danas je Svjetski dan kolačića; donosimo jednostavan recept za ukusne kolačiće

Zahvaljujući Mattu Naderu, još od 1987. godine 4. prosinaca obilježava se Svjetski dan kolačića. Mogu se napraviti u bezbroj različitih oblika te okusa. Za proslavu ovoga Dana potrebna vam je samo dobra ekipa i zabava može početi.

FSB proslavio rođendan, između ostalog potpisivanjem ugovora za građevinske radove vrijedne gotovo 38 milijuna kn

Tjedan u kojem se slavilo 100 godina fakulteta upotpunilo je svečano potpisivanje ugovora za građevinske radove u sklopu FSB-ovog infrastrukturnog projekta pod nazivom Regionalni centar izvrsnosti za robotske tehnologije – CRTA čija vrijednost doseže gotovo 38 milijuna kuna. 

Agronomski fakultet u Zagrebu obilježava stotu obljetnicu

Svojih sto godina postojanja Agronomski će fakultet proslaviti svečanom sjednicom te dodjelom priznanja, nagrada i zahvalnica. Povodom obljetnice održana su i predavanja gostujućih profesora.

Pridružite se glazbenoj smotri povodom 350. godišnjice osnutka zagrebačkog sveučilišta

10. svibnja u 19 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu možete poslušati smotru klapa, zborova, glazbenih i vokalnih ansambala i sastava Sveučilišta u Zagrebu.

Proslava dana ljubitelja sira

Svi siroljupci 20. siječnja obilježavaju dan svoje najdraže delicije. S preko 1400 vrsta u svijetu teško se odlučiti za onaj najbolji. Nastanak same namirnice seže daleko u prošlost, a najveći je sir ikad izložen težio čak 15 tona.

Prijedlozi za efektivne novogodišnje kombinacije osmišljene u zadnji tren

Ako još niste izabrali odjevnu kombinaciju za doček Nove godine, donosimo vam nekoliko prijedloga za idealan outfit, uz što manje potrošenog novca.

Deset najneobičnijih običaja diljem svijeta za ispraćaj stare godine

Odjeveni u crveno, s grožđem u ustima i čepićima u ušima očito činimo idealnu kombinaciju za doček Nove godine u inozemstvu, jedino se bojimo letećega namještaja kao ponoćne čestitke.