LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poziv ekipama

Otvoren je natječaj za organizaciju Dana Europe u Hrvatskoj

Pobjednik natječaja imat će priliku realizirati svoju ideju i tako organizirati proslavu u sklopu Europske godine mladih.

Pobjednik natječaja imat će priliku realizirati svoju ideju i tako organizirati proslavu u sklopu Europske godine mladih.

Priedstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj poziva mlade od 16 do 27 godina na natječaj organizacije proslave Dana Europe u Hrvatskoj.

Prijavljeni trebaju okupiti tim i poslati kreativne i idejne prijedloge u obliku prezentacije na mail comm-rep-zag-event@ec.europa.eu najkasnije do 12. veljače u 12 sati.

Prijedlozi trebaju biti povezani s temama i politikama Europske komisije te biti usmjereni komunikaciji prema mladima. Također, trebaju biti fokusirani na pitanja koja zaokupljaju mlade i u skladu s ravnopravnošću, uključivošću, održivošću, mentalnim zdravljem i kvalitetnim zapošljavanjem. Detaljnije upute mogu se vidjeti u Strategiji EU-a za mlade i Ciljevima za mlade.

U svojim prezentacijama prijavljeni trebaju detaljno objasniti sve stavke, kao i napraviti prijedlog vizuala i nazive predloženih aktivnosti. Prijedlozi će biti ocijenjeni prema originalnosti, kreativnosti i relevantnosti sadržaja.

Pobjednici će dobiti priliku realizirati svoju ideju uz potporu organizacijskog tima, a ideja će biti maksimalno provedena uz poštivanje raspoloživog proračuna. Pobjednik natječaja bit će poznat 28. veljače 2022. godine.

Cijeli pravilnik natječaja možete pogledati na linku.
FOTO: PIXABAY