LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
projekcija filma (8)

Besplatne projekcije dva dokumentarna filma i žustra rasprava na FBF-u u studenom; prihod od kokica ide u humanitarne svrhe

U utorak, 12. studenog u 20 sati na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu prikazivat će se dva kraća dokumentarna filma. Novac prikupljen od prodaje kokica ići će Centru za seksualna prava Ženska soba.

Pogledajte besplatno dokumentarni film i kupovinom kokica donirajte u humanitarne svrhe

Studentski zbor FBF-a poziva sve zainteresirane na projekciju dokumentarnog filma „The Inventor” te na diskusiju nakon filma. Posjetitelji će moći kupiti i kokice, a sav prihod ići će u humanitarne svrhe.

Zagrijavanje za Motovun uz besplatne filmske projekcije i kviz u Vintageu

Ususret Motovun Film Festivalu, koji se održava od 23. do 27. srpnja, u Vintageu će se održati projekcije kratkometražnih filmova i filmski kviz pod voditeljskom palicom proslavljene lovkinje iz Potjere. Ulaz je besplatan.

Besplatna projekcija kultnog „Fahrenheita 451”; lokacija skrivena

Vlasti nerijetko vole ostaviti narod u neznanju zatirući kritičke misli. I zato otvorite svijest i prijavite se za besplatnu projekciju filma „Fahrenheit 451” koji će se na skrivenoj lokaciji prikazati u sklopu „Motovun Film Festivala”.

„Tuvalu“ je najglasnija projekcija Motovuna

Prvi put u Motovunu bit će prikazan film s posebno skladanom glazbom za tu priliku i izvedbom uživo koju predvode Mr. Lee i Ivane Sky s bendom, a u stvaranju zvučne slike oslonit će se na pomoć publike.

Filmski klasici na tajnim zagrebačkim lokacijama

Zagrijavanje za tajnu filmsku potjeru počinje već u subotu, 24. lipnja, kada je na rasporedu za Oscara nominirana Fincherova ekranizacija knjige „Klub boraca“ Chucka Palahniuka.

Ciklus "Film svima" prilagođen je gluhim i nagluhim osobama

Ciklus projekcija filmova prilagođenih osobama s oštećenjem sluha započinje 23. siječnja. Prvi film u programu je "Naseljenici – naši novi susjedi s puškama".

Projekcija dokumentarca o organizaciji vjenčanja

Povodom svog prvog rođendana, udruga "Imaginacija - splitsko društvo sociologa" održava filmsku projekciju dokumentarca o organizaciji vjenčanja. Svi zainteresirani se mogu pridružiti u Info zoni 9. veljače u 19h.