LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Ekonomske klinike

Ovako izgleda savršeni četvrtak u Zagrebu uz besplatnu kino projekciju, kokice i pića

Sudionike očekuju panel diskusija, projekcija filma „Pain Hustlers“ uz besplatna pića i grickalice, filmski kviz i nagradne igre u kojima će se moći osvojiti vrijedne nagrade.

Sudionike očekuju panel diskusija, projekcija filma „Pain Hustlers“ uz besplatna pića i grickalice, filmski kviz i nagradne igre u kojima će se moći osvojiti vrijedne nagrade.

Tražite zabavan način da provedete četvrtak? Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu čeka vas događaj koji spaja zabavu i edukaciju, namijenjen svima željnima novih iskustava i druženja. Riječ je o projektu Kino na EFZG koji organizira Ekonomska klinika.

Ekonomska klinika je studentska udruga s Ekonomskog fakulteta, koja već deset godina okuplja studente s nekoliko fakulteta, u cilju pružanja usluga besplatnog savjetovanja za pojedince, ali i poduzeća. Uz navedeno, uspješno provodi brojne projekte s namjerom edukacije šire javnosti u području financija, poduzetništva i marketinga te time doprinosi ekonomskom opismenjavanju zajednice.

Kino na EFZG  jest inovativan projekt koji već 6. godinu zaredom pruža studentima priliku upoznati se s relevantnim ekonomskim temama na zabavan način. Tema ovogodišnjeg izdanja jest ekonomika farmaceutskih kompanija, a projekt će se održati 24. listopada u 17.30 sati, u kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Kako efikasnije upravljati financijama, kupiti prvu nekretninu ili započeti s ulaganjem?



Nakon prošlogodišnjeg uspjeha s više od 400 sudionika i tri istaknuta panelista, interes za ovim projektom kontinuirano raste te će se nastojati pružiti još bogatiji program u neformalnoj i opuštenoj atmosferi. Sudionike očekuju panel diskusija, projekcija filma Pain Hustlers uz besplatna pića i grickalice, filmski kviz i nagradne igre u kojima će se moći osvojiti vrijedne nagrade.

Na ovogodišnjem panelu sudjelovat će istaknuti stručnjaci iz industrije: Sani Pogorilić (Inovativna farmaceutska inicijativa), Mihael Furjan (Pliva-Teva) i Boris Lukovnjak (Roche). Oni će biti spremni odgovoriti na pitanja sudionika i pružiti vrijedne uvide u svijet farmaceutske industrije.
 

„Rezervirajte svoje mjesto i pridružite nam se na događaju koji ne želite propustiti – vidimo se na Kinu na EFZG!“, poručuju iz Ekonomske klinike.


Ulaz je, naravno, besplatan te su za sudionike pripremljene poklon vrećice od sponzora kao znak zahvalnosti za sudjelovanje. Prijaviti se možete putem sljedećeg linka.

FOTO: Kino na EFZG, Ekonomska klinika
IZVOR: EKONOMSKA KLINIKA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA