LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Osobne financije

Unaprijedite financijsko znanje i vještine na ovoj konferenciji!

Toni Milun, Dajana Barbić i drugi iskusni predavači naučit će vas kako bolje upravljati osobnim financijama, planirati budžet, investirati i slično.

Toni Milun, Dajana Barbić i drugi iskusni predavači naučit će vas kako bolje upravljati osobnim financijama, planirati budžet, investirati i slično.

Ekonomska klinika provodi projekt Osobne financije, namijenjen primarno studentima i mladim ljudima, ali i drugim zainteresiranim osobama koje žele naučiti više o raspolaganju novcem. Na projektu je kroz godine sudjelovalo više od 900 sudionika svih uzrasta.

U sklopu projekta 16. studenog u Vijećnici na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, od 17 do 20 sati, održat će se konferencija s ciljem promoviranja financijskog opismenjavanja društva kroz savjetovanje o vođenju i planiranju osobnih financija.

Posjetitelji će naučiti kako učinkovitije upravljati svojim osobnim financijama kako bi smanjili rizik od prezaduženosti ili brže izišli iz te situacije, a na tom putu će ih usmjeriti stručni predavači.
 

Gostujući stručnjaci 


Toni Milun: Financijski kameleon: Prilagodba budžeta vašem stilu života

Očekuj inspiraciju i duboke uvide u to kako postići pravu financijsku ravnotežu. 

Dajana Barbić: Uspješno upravljanje osobnim financijama

Osvježi svoje znanje o osnovama upravljanja osobnim financijama, odabiru štedno-ulagačkih proizvoda i otkrij psihologiju donošenja financijskih odluka. 

Ivan Stojanović: Vodič za mlade investitore

Saznaj kako efektivno investirati i ostvariti financijski rast na dugi rok. 

Anđelko Nežić: Moja financijska budućnost: Proces kupnje nekretnine i stambeni / nenamjenski krediti

Upoznaj najnovije ponude za mlade i studente, kako pametno upravljati kreditima, kako kupiti nekretninu i slično.
 

„Iskoristi jedinstvenu priliku za unaprjeđenje financijskog znanja i vještina! Fokusiramo se na edukaciju i pružanje znanja za bolje upravljanje osobnim financijama, planiranje budžeta, štednju, investiranje te razumijevanje osnova financijskog tržišta.“ – poručuju iz Ekonomske klinike.


Svi zainteresirani mogu se prijaviti na ovoj poveznici.
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA