LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
preddiplomski studij (20)

Pokreće se još jedan studij socijalne pedagogije

– Želimo odgovoriti na rastuće potrebe za socijalnim pedagozima u praksi te sve kompleksnijim potrebama korisnika, kao i dinamičnim društvenim promjenama na tržištu rada. – poručuju s Fakulteta.

Izmijenjen natječaj za upis na Hrvatsko katoličko sveučilište; proces pojednostavljen

– S obzirom na epidemiološku situaciju, olakšan je postupak prijave za upis na preddiplomske sveučilišne studije. – pojašnjavaju s HKS-a.

Od jeseni novi preddiplomski studij na Sveučilištu u Dubrovniku

– Na Odjelu za akvakulturu pripremili su novi studij koji će imati holistički pristup znanostima o moru, s ciljem unapređenja kvalitete i prilagođavanja potrebama društva i tržišta rada. – poručuju sa Sveučilišta u Dubrovniku. 

Filozofski fakultet u Osijeku od jeseni bogatiji za još jedan studij

Od iduće akademske godine na Filozofskom fakultetu bit će moguće upisati još jedan preddiplomski studij, i to u kombinaciji sa studijima Hrvatskog jezika i književnosti, Njemačkog jezika i književnosti, Mađarskog jezika i književnosti i Informatologije

Praktična nastava, dinamičan studij i još veći broj studenata na obali; izvođenje studija Hotelijerstva i gastronomije u Makarskoj

Splitsko Sveučilište je, novim studijskim programom, otvorilo brojne mogućnosti svojim studentima ove akademske godine. Trogodišnji studij Hotelijerstva i gastronomije održava se u Makarskoj, gradu prepunom uspješnih hotelskih i ugostiteljskih objekata.

Kroatistika u Zadru postaje dvopredmetni studij

Odjel za kroatistiku Sveučilišta u Zadru od iduće akademske godine nudi upis dvopredmetnog studija Hrvatskoga jezika i knjiženosti, čime želi osposobiti mlade stručnjake za globalno tržište rada.

Sveučilište Pittsburg dijeli stipendije budućim brucošima

Brucoši koji će u ak. god. 2019/2020. upisati fakultet imaju priliku svoje obrazovanje nastaviti u SAD-u. Sveučilište Pittsburg nudi 30 stipendija na različitim područjima studija.

Dodjeljuju se stipendije za preddiplomski studij trgovine u Njemačkoj

Uz plaćene troškove puta, školovanja te smještaja dodjeljuju se stipendije u mjesečnom iznosu od 1400, 1600 ili 1800 eura za pohađanje trogodišnjeg studija trgovine u Heilbronnu te odrađivanje prakse. Rok je za prijavu 16. prosinca.

HBOR stipendira; mjesečni iznos između 2200 i 2700 kn, moguće i zapošljavanje

HBOR je raspisao natječaj za dodjelu stipendija studentima koji se osposobljavaju za radno mjesto sistem analitičar ili sistem administrator/programer. Otvorena je i mogućnost obavljanja stručne prakse te zapošljavanja po završetku fakulteta.

Stipendija za prestižnu poslovnu školu u SAD-u

Jedan maturant iz srednje i istočne Europe dobit će priliku punog stipendiranja četverogodišnjeg preddiplomskog studija u jednoj od najprestižnijih poslovnih škola na svijetu. Prijave traju do 7. listopada.