LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Moguće ga je upisati od iduće akademske godine

Zagrebački fakultet dobiva stručnu praksu kao izborni kolegij na preddiplomskom i diplomskom studiju

Stručnu praksu kao izborni predmet na Tekstilno-tehnološkom fakultetu bit će moguće upisati od zimskog semestra sljedeće akademske godine.

Stručnu praksu kao izborni predmet na Tekstilno-tehnološkom fakultetu bit će moguće upisati od zimskog semestra sljedeće akademske godine.

Fakultetsko vijeće Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu prihvatilo je izborni predmet Stručna praksa na preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima TTF-a. Studenti će stručnu praksu kao izborni predmet moći upisati od zimskog semestra akademske godine 2021/2022.

Na Tekstilno-tehnološkom fakultetu studenti mogu studirati Tekstilni i modni dizajn, na kojemu na preddiplomskom studija postoje smjerovi Dizajn tekstila i Modni dizajn, a na diplomskom smjerovi: Modni dizajn, Dizajn tekstila, Kostimografija i Teorija kulture i mode.

Na studiju Tekstilna tehnologija i inženjerstvo na preddiplomskom studiju postoje smjerovi Projektiranje i menadžment tekstila, Tekstilna kemija, materijali i ekologija, Odjevno inženjerstvo i Industrijski dizajn tekstila i odjeće. Isti smjerovi postoje i na diplomskoj razini.

Postoji i preddiplomski studij Tekstilna, odjevna i obućarska tehnologija sa smjerovima Tekstilna tehnologija, Odjevna tehnologija, Dizajn obuće i Obućarska tehnologija.
FOTO: UNSPLASH