LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
pokretač (47)

Business Model Canvas: Kako poduzetničke ideje pretočiti na papir

Business Model Canvas popularan je način planiranja poslovanja ili projekta, a odlično će poslužiti potencijalnim natjecateljima na Pokretaču.

Pobjednici Pokretača: „Generacija Z je ona generacija koja će iznositi najviše društvenih promjena”

U intervjuu za Studentski.hr Maja Krištafor i Ivan Tominac, pobjednici Pokretača 2020, otkrili su, između ostalog, otkud motivacija za bavljenje problematikom mentalnog zdravlja za koju su ponudili svoje inovativno rješenje te hoće li ideja koju su osmislili – Mental healing pencil – zaživjeti.  

Mental healing pencil pobjedničko je rješenje Pokretača 2020; osmislili su ga Maja Krištafor i Ivan Tominac

Proglašeni su pobjednici 2. izdanja Pokretača na koji je pristiglo 46 inovativnih poduzetničkih ideja studenata s područja cijele Hrvatske.

Objavljeni finalisti Pokretača 2020!

Objavljena je rang-lista studenata koji odlaze u finale Pokretača, kada će pred stručnim žirijem predstaviti svoje inovativne poduzetničke ideje te se na taj način boriti za nagradni fond od 9000 kuna.

Odgovorite na 5 pitanja do ponoći i uđite u utrku za nagradni fond od 9000 kn!

Napravite svoj prvi poduzetnički korak. Tijekom prijava, odnosno online dijela Pokretača, trebate odabrati jednu od zadanih kategorija, osmisliti poslovni model koji će rješavati važan društveni problem te ga raspisati odgovarajući na 5 pitanja postavljenih u prijavnici.

Odgovaramo na pitanja vezana uz studentsko natjecanje Pokretač!

Do 27. studenog u 23:59 otvorene su prijave za sudjelovanje na Pokretaču. Svim studentima koji imaju nedoumice vezane uz pravila sudjelovanja još uvijek stojimo na raspolaganju.

Produžen je rok za prijave na studentsko natjecanje Pokretač!

Studenti iz cijele Hrvatske imaju priliku prijaviti se do 27. studenog u 23:59 na 2. izdanje Pokretača. Na taj će način napraviti svoj prvi korak u poduzetništvu i ući u utrku za nagradni fond od 9000 kuna.

Prijave na studentsko natjecanje Pokretač traju do sutra u ponoć!

Studenti do nedjelje u ponoć imaju priliku raspisati svoju inovativnu poslovnu ideju koja će rješavati važan društveni problem te na taj način konkurirati za bogate novčane nagrade.

Za prijavu na Pokretač potrebna ideja i manje od sat vremena, a nagrade su bogate!

Proces prijave na Pokretač, natjecanje za studente s područja cijele Hrvatske, vrlo je jednostavan – iziskuje manje od sat vremena, a potencijalni je dobitak itekako primamljiv. Naime, za najbolje je 3 poslovne ideje osigurano ukupno 9000 kn.

Prijave za sudjelovanje u Pokretaču otvorene još ovaj tjedan – za studente iz cijele Hrvatske

Pojedinačno ili u timu do dvije osobe, svi studenti i studentice (redovni i izvanredni) koji studiraju na jednom od hrvatskih sveučilišta, veleučilišta ili visokih škola mogu se prijaviti na 2. izdanje Pokretača te tako ući u borbu za nagradni fond od 9000 kuna.