LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upoznavanje s društvenim poduzetništvom

Odgovaramo na pitanja vezana uz studentsko natjecanje Pokretač!

Do 27. studenog u 23:59 otvorene su prijave za sudjelovanje na Pokretaču. Svim studentima koji imaju nedoumice vezane uz pravila sudjelovanja još uvijek stojimo na raspolaganju.

Do 27. studenog u 23:59 otvorene su prijave za sudjelovanje na Pokretaču. Svim studentima koji imaju nedoumice vezane uz pravila sudjelovanja još uvijek stojimo na raspolaganju.

Još su uvijek otvorene prijave za sudjelovanje u 2. izdanju studentskog natjecanja Pokretač. Premda je detaljni pravilnik dostupan na njegovoj službenoj stranici pokretac.cerm.hr, za sva dodatna pitanja i narednih dana stojimo na raspolaganju na e-adresi pokretac@cerm.hr

One nedoumice koje su se dosad pojavile kod studenata razriješili smo i objavili na spomenutoj stranici. Klikom na poveznicu saznajte odgovore na pitanja kao što su: Ako se prijavljujemo u timu od dvije osobe, moramo li biti s istog fakulteta?, Moramo li odgovoriti na sva pitanja u prijavnici? Tko sudjeluje u pitchu?...

Podsjetimo, Centar za razvoj mladih produžio je rok za prijave na Pokretač do 27. studenog u 23:59. Zadatak je sudionika napraviti svoj prvi korak u društvenom poduzetništvu. Tijekom prijava, odnosno online dijela natjecanja za koji je potrebno izdvojiti manje od sat vremena, trebaju odabrati jednu od zadanih kategorija (obrazovanje, ekonomija, mir i sigurnost, zdravstvo i očuvanje dostatnosti hrane i vode – proizvodnja), osmisliti inovativan poslovni model koji će rješavati važan društveni problem te ga raspisati odgovarajući na pitanja postavljena u prijavnici. Kreatore najboljih 10 modela očekuje pitch od 3 minute pred stručnim žirijem 10. prosinca 2020. u prostorijama Zagrebačkog inovacijskog centra.

Trima najinovativnijim poslovnim modelima OTP banka dodijelit će ukupno 9000 kuna. Za prvo je mjesto predviđen iznos od 4000 kuna, za drugo je osigurano 3000 kuna i za treće 2000 kuna.

Sudjelovanje je moguće pojedinačno ili u timu do dvije osobe. Prijaviti se mogu svi studenti i studentice (redovni i izvanredni) koji studiraju na jednom od hrvatskih sveučilišta, veleučilišta ili visokih škola. 
FOTO: UNSPLASH