LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
ples (9)

VIDEO: pulski policajci rasturili TikTok izazov

Policajce u Puli ne može pokolebati ni koronavirus, pa u kratkoj pauzi od napornog rada čak nađu vremena za obradovati ljude diljem Hrvatske!

Ulaz na „Zapetljane fraze” u &TD-u besplatan!

– Odgovaramo društvu straha tako što razvijamo tehniku osjetljivosti, zajedništva te njegujemo mogućnost da mislimo nekoliko misli istovremeno dok odgovaramo na tu kompleksnost svojim punim kapacitetima. – poručuje redateljica Alma Söderberg.

KultAkt u narednom periodu priprema niz besplatnih aktivnosti – od plesnih do financijskih

Besplatne plesne radionice, radionice financijske pismenosti, usvajanja navika zdrave prehrane i brojne druge aktivnosti – sastavni su dio projekata koje je udruga KultAkt pripremila za naredni period.

Učilište riječkog HNK-a baletno-plesnim studijem priprema mlade za upis na akademije; predbilježbe u tijeku

Baletno-plesni studio upoznat će mlade s čarolijom baletnog i suvremenog plesnog jezika te će razvijati njihovu kreativnost kroz improvizacijske tehnike. Audicija je zakazana za 25. rujna, a predbilježbe za pristupanje audiciji zaprimaju se do 20. rujna.

Počinju Plesne večeri na Zrinjevcu, ulaz besplatan na kompletni program

Ove godine, uz različite koncerte i plesne programe, lagane ljetne gastronomske delicije i osvježenja na gastro-kućicama, Plesne večeri na Zrinjevcu prvi put donose i zanimljiv filmski program.

Plesna predstava „Poskočite anđeli” oduševila brojnu publiku

Dva mjeseca priprema predstave „Poskočite anđeli” autora i koreografa Rajka Pavlića urodila su plodom. Glumačko-plesni sastav pred publiku je donio osvježenje miješanjem folklornih i suvremenih elemenata.

Raznovrsne besplatne aktivnosti u ZPC-u povodom Međunarodnog dana plesa

Plesni program započinje kratkom koreografijom Mateje Miković, slijedi natjecanje u plesu, druženje i tradicionalno čitanje hrvatske i internacionalne plesne poruke. Ulaz je na sve programe ovog posebnog dana slobodan.

„Poskočite anđeli”: nova ZPC-ova predstava naglašava ljepotu i snagu tijela u pokretu

– Kombinirajući korijene iz folklora s iznimno osobnim suvremenoplesnim rječnikom, autor i koreograf projekta Rajko Pavlić pokušava stvoriti pokret koji je istodobno jedinstven i iznimno komunikativan. – poručuju iz ZPC-a.

Plesne uspješnice "Plac" i "The Devil's Garden" i ovog rujna na daskama

U Zagrebačkom plesnom centru i Zagrebačkom kazalištu mladih posjetitelje očekuju četiri izvedbe omiljenih plesniih predstava. Pored njih, Zagrebački plesni ansambl u rujnu gostuje na Međunarodnom festivalu suvremenog plesa Edanco u Dominikanskoj republici.