LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
IRO (14)

IRO predstavlja informacije o tečajevima stranih jezika u inozemstvu

U sklopu Obrazovnog četvrtka u IRO-u 25. lipnja u 13 sati održat će se webinar o tečajevima stranih jezika u inozemstvu.

Dodjeljuje se mikrostipendija za troškove prijave za studij u SAD-u

Do 4. svibnja zaprimaju se prijave za mikrostipendiju od 500 američkih dolara koja pokriva troškove priprema za prijavu na visoka učilišta u SAD-u.

Preko 20 institucija predstavlja svoje studijske programe, stipendije i stručne prakse

S ciljem proširivanja pristupa visokom obrazovanju te zbog uspješnijeg završavanja studija za sve one koji već studiraju Institut za razvoj obrazovanja organizira Sajam stipendija u trima sveučilišnim gradovima u Hrvatskoj. U Zadru će se u travnju predstaviti preko 20 institucija.

Karijerni utorak: ruše se predrasude o uspjehu u Hrvatskoj

Od 21. siječnja u IRO-u kreću grupna predavanja i savjetovanja o izgradnji karijere u Hrvatskoj. Sudjelovanje je besplatno.

Od znanosti do umjetnosti: prestižna ruska sveučilišta prvi put u Hrvatskoj

Znate li da Ruska Federacija godišnje osigurava 15 000 slobodnih, u potpunosti financiranih mjesta namijenjenih inozemnim studentima? Sve o studiranju ondje posjetitelji će moći saznati od predstavnika ruskih sveučilišta na 15. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja.

5 glavnih razloga zašto učenici i studenti ne smiju propustiti 15. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Ukupno 15 zemalja predstavlja svoje studijske programe i mogućnosti stipendiranja na 15. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu i Rijeci. Posjetitelje očekuju zanimljiva izlaganja, Karijerni kutak i niz drugih razloga za obvezni dolazak!

Studenti upozoravaju na probleme studenata roditelja

Tim #Mihael čiji su članovi studenti s Akademije dramskih umjetnosti, Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta, Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu te Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, organizira tribinu kojom želi osvijestiti javnost o postojećem problemu nedovoljne institucionalne i društvene podrške sveprisutnim, ali često zanemarivanim i nevidljivim članovima akademske zajednice, a to su studenti roditelji.

Još samo nekoliko dana do velikog Sajma stipendija u Zadru

Sajam otvara važne teme za proširivanje pristupa visokom obrazovanju, poticanje uspješnog završetka studija te uspješniji pronalazak adekvatnog posla nakon studija.

Predstavnik sveučilišta DePauw o mogućnostima četverogodišnje stipendije za Hrvate

Na besplatnom obrazovnom savjetovanju predstavnik DePauwa govorit će o potpunoj stipendiji za kandidate iz Hrvatske koja pokriva ukupne troškove četiri godine preddiplomskog studija.

Zagrebačko i Osječko sveučilište usmjereni na ostvarenje jednakih obrazovnih mogućnosti

– Smatram privilegijom sudjelovati u projektima ovoga tipa jer broj sudionika koji okuplja znači izravno širenje metode društveno korisnog učenja, ne samo na Sveučilištu u Zagrebu i Osijeku već i u cijeloj Hrvatskoj. – izjavila je profesorica Mikelić Preradović.