LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EducationUSA LL.M. sajam

Uskoro prvi virtualni sajam pravnih poslijediplomskih programa iz SAD-a

Ovog studenoga hrvatskim studentima prava i diplomiranim pravnicima svoje programe predstavit će prestižna američka sveučilišta. Posjetitelji će dobiti informacije o studijskim programima, prijavama, troškovima studija i života na LL.M. programima u SAD-u te o dostupnoj financijskoj potpori za studij.

Ovog studenoga hrvatskim studentima prava i diplomiranim pravnicima svoje programe predstavit će prestižna američka sveučilišta. Posjetitelji će dobiti informacije o studijskim programima, prijavama, troškovima studija i života na LL.M. programima u SAD-u te o dostupnoj financijskoj potpori za studij.

Institut za razvoj obrazovanja, jedini ovlašteni centar mreže EducationUSA u Hrvatskoj, najavljuje povratak popularnog sajma pravnih poslijediplomskih studijskih programa – EducationUSA LL.M. sajma – u Hrvatsku. Ove će se godine prvi put održati u virtualnom formatu, i to u srijedu, 11. studenoga, od 18:00 do 20:30.

Međunarodno priznati poslijediplomski programi iz područja prava

LL.M. programi jednogodišnji su ili dvogodišnji međunarodno priznati poslijediplomski programi prava. Namijenjeni su kandidatima sa završenim studijem prava koji namjeravaju steći dodatna znanja u specijaliziranim područjima prava (npr. porezno pravo ili međunarodno pravo), ali i pravnicima koji planiraju raditi u SAD-u s obzirom na to da im diploma s takvih programa omogućuje polaganje pravosudnog ispita u toj zemlji. Uz to, velik broj poslodavaca daje prednost kandidatima sa završenim LL.M. programom jer to ukazuje da su imali priliku razviti vještine za rad u kompleksnim pravnim situacijama.

Sajam kao izvor informacija o LL.M. programima i prijavama na studij u SAD-u

Posjetitelji Sajma imat će priliku saznati informacije o studijskim programima, prijavama, troškovima studija i života na LL.M. programima u SAD-u te o dostupnoj financijskoj potpori za studij. Osim američkih sveučilišta, na Sajmu će EducationUSA centar u Hrvatskoj, koji djeluje uz potporu američkog State Departmenta, pružati informacije i savjete povezane sa studijem ondje.

Među izlagačima i Ivy League sveučilišta

Na Sajmu će sudjelovati čak 25 američkih sveučilišta koji nude razne LL.M. programe međunarodnim studentima. Među tim sveučilištima su i Columbia University, Cornell University i University of Pennsylvania iz skupine Ivy League sveučilišta – najstarijih i znanstveno i društveno najuglednijih američkih sveučilišta. Uz spomenuta visoka učilišta, na Sajmu će svoje LL.M. programe predstaviti i mnoga druga renomirana sveučilišta iz SAD-a, kao što su New York University, UCLA i University of Chicago.

Više informacija dostupno je na službenoj web-stranici Sajma te Facebook stranici i Instagram profilu EducationUSA centra u Hrvatskoj. Sudjelovanje na Sajmu besplatno je uz obaveznu registraciju na poveznici.

EducationUSA LL.M. sajam organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u suradnji s mrežom EducationUSA i Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj.
FOTO: PIXABAY