LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ana Marija Miškulin
/AMMISKULIN
Datum registracije: 28.12.2020.
Zadnja aktivnost: 23.11.2021.
Od faksa do karijere i natrag!

Kristijan Sedak zaključio Maraton karijera: „Doista sam sretan jer mislim da imam najbolji posao na svijetu”

Kristijan Sedak, vješti komunikolog, okupljenim je studentima na posljednjem predavanju Maratona karijera rekao nešto više o svojem putu te im dao niz smjernica za uspješno napredovanje.
Od faksa do karijere i natrag!

Kristijan Sedak svojim predavanjem zatvara ovogodišnji Maraton karijera

Posljednje predavanje ovogodišnjeg Maratona karijera održat će magistar komunikologije, doktorand pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu te vlasnik tvrtke za komunikacijsko savjetovanje – Kristijan Sedak.
Maraton karijera

Istraživački novinar Kristian Došen: „Nekako je sve počelo tako što sam jednostavno bio lajav“

Kristian Došen, mladi hrvatski istraživački novinar i predavač na Fakultetu političkih znanosti, na ovotjednom predavanju Maratona karijera otkrio je kako je razvio strast prema novinarstvu, s kojim se sve izazovima susreo u karijeri te koliko je medijski sektor danas popularan.
Maraton karijera

Istraživački novinar Kristian Došen na Maratonu karijera: „Kakvi su uvjeti rada, to je druga priča.“

Mladi hrvatski istraživački novinar i predavač na Fakultetu političkih znanosti Kristian Došen u četvrtak, 10. lipnja 2021. u 19 sati, održat će predavanje pod nazivom Tri čovjeka u čamcu, a o novinaru da i ne govorimo u sklopu ovogodišnjeg Maratona karijera.
Maraton karijera

Dr. sc. Antonia Ressler otkrila je kako je to biti znanstvenica u Hrvatskoj

Mlada hrvatska znanstvenica i dobitnica prestižne stipendije L'Oreal-UNESCO Za žene u znanosti dr. sc. Antonia Ressler u srijedu, 26. svibnja, održala je predavanje pod nazivom Znanost kao karijera u okviru ovogodišnjeg Maratona karijera.
Maraton karijera

Dr. sc. Antonia Ressler: „Uz predan rad, znatiželju i ljubav prema znanosti uspjeh neće izostati.”

Mlada hrvatska znanstvenica i dobitnica prestižne stipendije L'Oreal-UNESCO Za žene u znanosti dr. sc. Antonia Ressler u srijedu, 26. svibnja u 19:00 održat će predavanje Znanost kao karijera u okviru ovogodišnjeg Maratona karijera.
MARATON KARIJERA

Ivo Sluganović na Maratonu karijera: „Uvijek smo sretni kada nam se proaktivni studenti i sami jave”

Ivo Sluganović, bivši ferovac, postdoktorski istraživač s Oxforda i osnivač startup tvrtke PhishAR koji je odradio praksu u Facebooku i Googleu, okupljenim je studentima na zanimljivom predavanju otkrio više o svom putu, AR-u i budućem tehnološkom napretku.
Maraton karijera

Maraton karijera otvara Ivo Sluganović – istraživač s Oxforda koji se bavi AR tehnologijom

U četvrtak, 20. svibnja, u 19 sati ovogodišnji Maraton karijera svojim predavanjem otvara Ivo Sluganović, bivši ferovac, postdoktorski istraživač s Oxforda i osnivač startup tvrtke PhishAR koji je odradio praksu u Facebooku i Googleu.
Maraton karijera

Pred vratima četvrto izdanje Maratona karijera!

Četvrtu godinu zaredom Centar za razvoj mladih organizira Maraton karijera s ciljem upoznavanja studenata s uspješnim osobama koje su nakon fakulteta odlučile budućnost uzeti u svoje ruke i raditi ono što najviše vole.