LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Od faksa do karijere i natrag!

Kristijan Sedak svojim predavanjem zatvara ovogodišnji Maraton karijera

Posljednje predavanje ovogodišnjeg Maratona karijera održat će magistar komunikologije, doktorand pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu te vlasnik tvrtke za komunikacijsko savjetovanje – Kristijan Sedak.

Posljednje predavanje ovogodišnjeg Maratona karijera održat će magistar komunikologije, doktorand pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu te vlasnik tvrtke za komunikacijsko savjetovanje – Kristijan Sedak.

Na posljednjem nas predavanju ovogodišnjeg Maratona karijera očekuje Kristijan Sedak, vješt komunikolog i govornik, stručnjak za neverbalnu komunikaciju i vlasnik tvrtke Demosten koja se bavi komunikacijskim savjetovanjem. Zanimljivo predavanje pod nazivom Uhvati me za riječ imat ćete priliku poslušati u utorak, 15. lipnja 2021, u 19:00 preko platforme Zoom.

Kristijan Sedak magistar je komunikologije te doktorand Poslijediplomskog studija Informacijskih i komunikacijskih znanosti pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Trenutno radi na Odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, a predavao je na mnogim visokoškolskim ustanovama. Osim predavačkog iskustva, znanje i vještine iz odnosa s javnošću stekao je radeći kao savjetnik i stručni suradnik Zaklade hrvatskog državnog zavjeta te glasnogovornik i suradnik u mnogim kampanjama.

Uz sve navedeno, autor je Kriznog komunikacijskog priručnika za Vatrogasnu zajednicu Grada Zagreba. Polja su njegova istraživanja krizno komuniciranje, politička komunikacija, kao i odnosi s javnošću u sportu i neprofitnom sektoru.

Predavanjem Uhvati me za riječ, Sedak će nam otkriti kako se počeo baviti komunikacijom i koliko je u svakodnevici važna neverbalna komunikacija, a pred prisutne stavit će i izazov u kojem će se moći iskušati u prepoznavanju i tumačenju neverbalnih znakova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maraton karijera (@maratonkarijera)


Ovog utorka, 15. lipnja 2021. u 19:00 preko platforme Zoom, Sedak će nam predstaviti svoj put Od faksa do karijere i natrag. Na kraju predavanja dobit ćete priliku sudjelovati u kvizu u kojem možete osvojiti vrijedne nagrade naših sponzora – Arrive i OTP banke. Svoje mjesto na predavanju možete osigurati preko poveznice. Za više informacija zapratite Facebook i Instagram profile Maratona karijera.