LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Intervju s Mladenom

TBF inspiriran plamtećim perjem veseli se Antivalentinovu, ne želi priznanja kakva Bon Jovi dobiva

Svojom romantičarskom prirodom TBF-ovci će učiniti i Antivalentinovo romantičnim. Ususret koncertu porazgovarali smo s Mladenom.

Svojom romantičarskom prirodom TBF-ovci će učiniti i Antivalentinovo romantičnim. Ususret koncertu porazgovarali smo s Mladenom.

Prvi su super-headlineri ovogodišnjeg, trećeg po redu Antivalentinova – The Beat Fleet, jedan od najpoznatijih domaćih bendova. Uoči koncerta, koji će se održati 10. veljače, porazgovarali smo s Mladenom iz TBF-a. 

Kako ste se proveli na skijanju?

Nismo bili na skijanju, hvala na pitanju, svirali smo na skijalištu u Švicarskoj u sklopu Knock out festa. Svirka je bila super, gostoprimstvo također što je i inače slučaj s ekipom iz Collegiuma.

Ima li razlike između koncerata vani i u Hrvatskoj?

Nema razlike, karakteristike koncerta ovise uvijek o balansu energije benda i publike u danom trenutku.

U prosincu ste obišli sve Advente u Hrvatskoj, siječanj vam je popunjen, a u veljači vas, naravno, očekuje Antivalentinovo. Kada se odmarate?

Nismo baš sve, obišli smo ih nekoliko. Kako je pitanje sročeno, zvuči kao da smo konstantno upregnuti, a istina je daleko od toga i imamo sasvim dovoljno vremena za odmor, najviše u periodu od siječnja do travnja.

Zašto ste pristali nastupati na Anitvalentinovo i što to znači za vas? 

Zbog dobrog društva u kojem ćemo biti. Let3 i Edo Maajka su nam bliski ljudi, volimo ih slušat i volimo s njima tulumarit jer su inspirativne ljudine. Najviše nam znači prilika da pokušamo stvoriti neka lijepa sjećanja sebi i publici, a u ovakvoj ekipi to je zagarantirano. 

Kako se vaša inače romantičarska priroda nosi s nečim što ima naziv Antivalentinovo?

Antivalentinovo je najromantičniji događaj sezone.

Prošlo je neko vrijeme od posljednjeg albuma, kada možemo očekivati sljedeći?

Ne mogu predvidjeti, radimo na pjesmama.

Što vas trenutačno inspirira?

Plamteće perje.

Pitanje jedne obožavateljice: zašto nemate pjesme sa ženskim imenima, na primjer Katarina?

Nema posebnog razloga, nije se dogodilo, što ne znači da ih možda neće biti u budućnosti. Sad mene kopka zašto baš Katarina?

Iako je Baština memoar, a ne biografija samog benda, možemo li se nadati da će se u budućnosti i ona pojaviti na tržištu?

Autor Baštine Nikola Čelan ima ambiciju napisati tu biografiju, a po njegovoj procjeni treba mu 3 godine za kvalitetan uradak. Mi to ne potenciramo, ali ako se Nikola odluči napisati knjigu, bit će nam čast i zadovoljstvo sudjelovati u rekonstrukciji događaja.

Jon Bon Jovi će nakon 34 godine duge karijere ući u Hall of Fame. Što bi za vas bilo makar približno priznanje?

Takve stvari su nam doista nisko na listi želja ako su uopće na njoj. 

FOTO: FACEBOOK / TBF - OFFICIAL FUNCLUB