LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE UDRUGE

IAESTE Croatia

IAESTE Croatia - Studentski.hr
croatia@iaeste.hr
(+385) 97 715 6355

Udruga IAESTE Croatia je studentska neprofitna udruga, čiji ja je primarna djelatnost mobilnost studenata u vidu dodjele stručne prakse u inozemstvu, za što se jednom godišnje, u listopadu, raspisuje Natječaj. Udruga djeluje preko lokanih obora u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, te čini dio svjetske mreže udruge IAESTE.

U Zagrebu, IAESTE broji 33 aktivna člana, 10ak pripravnika te nekoliko stotina alumni članova. Ciljevi Udruge su:
1.Osigurati studentima stručno praktično iskustvo u inozemstvu sa ciljem da studenti kroz rad na aplikativnim projektima i u suvremenim tehnološkim postrojenjima renomiranih stranih kompanija steknu praktično iskustvo koje je važno za produbljivanje i usavršavanje njihovog znanja.
2.Potencirati promidžbu međunarodnog razumijevanja i dobre volje među studentima svih nacionalnosti bez obzira na rasu, boju, spol ili vjeru.
3.Pružiti hrvatskim poslodavcima visokokvalificirane i motivirane strane studente
4.Biti izvor kulturnog bogatstva hrvatskim i stranim studentima te široj zajednici.

Uz Natječaj, u Zagrebu, IAESTE se bavi još nekim projektima koji omogućuju zaposlenje, praksu ili nastavak studija u inozemstvu: Online Career Fair u listopadu, Styrian Job Recruiting Day Croatia u lipnju, te također omogućuje priliku za zaposlenje na domaćem terenu preko projekta Company Shuttle u svibnju.

Studenti željni mobilnosti, pridružite se radu Udruge u nekom od navedenih gradova! Termine i lokacije sastanaka pronađite na pojedinim facebook stranicama lokalnih odbora.