LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online predavanja

IAESTE organizira Mjesec edukacije studenata; teme su vrlo raznovrsne

U sklopu Mjeseca edukacije studenata 2020. preostala su još tri predavanja, a teme su: digitalni marketing, razgovor za posao i trend odlaska iz Hrvatske.

U sklopu Mjeseca edukacije studenata 2020. preostala su još tri predavanja, a teme su: digitalni marketing, razgovor za posao i trend odlaska iz Hrvatske.

Studentska organizacija IAESTE Croatia i ove godine organizira Mjesec edukacije studenata. Održava se tijekom studenog, a predavanja u njegovu sklopu planirana su svake srijede, a održavat će se na Google Meetu. 

Nakon jednog održanog predavanja na temu prevladavanja stresa i anksioznosti za vrijeme studiranja i generalno mentalnog zdravlja, koje je održala Maša Atlaga, voditeljica projekta PsiHelp, slijede još tri predavanja. Iduće je zakazano za 11. studenog u 19 sati, a održat će ga Dino Tomić iz Twixie marketinga. Sudionici će tom prilikom saznati kako od svoje genijalne ideje napraviti senzaciju, kako promovirati sadržaje i iskoristiti društvene mreže za samopromociju i što raditi, a što izbjegavati u digitalnom marketingu.

Treće predavanje predviđeno je 18. studenog u 19 sati. Carole Draï–Jacquet iz CDJ Developmenta naučit će sudionike kako zablistati na razgovoru za posao. Dat ćemo savjete kako pristupiti razgovoru i prezentirati se te kako pregovarati o plaći.

Termin je posljednjeg predavanja 25. studenog u 19 sati. Boris Rauš iz Bamboo Laba u njegovu će sklopu prokomentirati trend odlaska iz Hrvatske, kao i razloge odlaska, odnosno ostanka ovdje. 

Predavanjima je moguće pristupiti na poveznici
FOTO: PIXABAY