LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj studentske udruge IAESTE

Otvorena prilika za plaćenu stručnu praksu u inozemstvu

Do 4. prosinca zaprimaju se prijave na natječaj organizacije IAESTE za obavljanje plaćene stručne prakse u inozemstvu.

Do 4. prosinca zaprimaju se prijave na natječaj organizacije IAESTE za obavljanje plaćene stručne prakse u inozemstvu.

Neprofitna studentska organizacija IAESTE raspisala je javni natječaj za obavljanje plaćene stručne prakse u inozemstvu namijenjen studentima Sveučilišta u Osijeku, Sveučilišta u Puli, Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Zagrebu i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Pravo sudjelovanja imaju redovni i izvanredni studenti sveučilišnog ili stručnog studija na razinama preddiplomskog, diplomskog, integriranog preddiplomskog i diplomskog ili poslijediplomskog studija, a koji do prijave nisu napunili 30 godina te su u trenutku objave natječaja upisani u najmanje drugu godinu preddiplomskog studija.

Za uspješnu prijavu potrebno je priložiti sljedeću dokumentaciju:
  • životopis
  • potvrdu o statusu studenta (koju izdaje matični fakultet ili preuzetu s portala e-građani)
  • prijepis ocjena svih položenih ispita i ostvarenih ECTS-bodova na svim razinama visokoškolskog obrazovanja
  • potvrdu o uplati troškova administracije Natječaja u iznosu od 75,00 HRK
  • dokument kojim se dokazuje znanje engleskog jezika s odgovarajućom kvantitativnom ocjenom (dokaz o položenom ispitu iz engleskog jezika s upisanom ocjenom na matičnom fakultetu ili certifikat o znanju engleskog jezika najmanje III. stupnja s ocjenom ili V. stupnja i više bez ocjene koji izdaje škola stranih jezika u Hrvatskoj ili inozemstvu).
IAESTE će organizirati ispit tijekom zadnjeg tjedna natječaja ili neposredno nakon natječaja za kandidate koji ne posjeduju dokument o znanju engleskog jezika. O terminu ispita prijavljeni će biti obaviješteni isključivo elektroničkom poštom. Također, poželjno je da sva navedena dokumentacija bude napisana na engleskom jeziku. 

Prijave su otvorene do 4. prosinca, a vrše se ispunjavanjem obrasca. Tekst natječaja dostupan je na poveznici. Svi prijavljeni će 7. prosinca biti obaviješteni o neslužbenim rang-listama, nakon čega će slijediti rok za prigovore. Službene rang-liste očekuju se 13. prosinca 2020. godine. 
FOTO: UNSPLASH