LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Vesna Vlahović-Štetić (14)

Hrvatski sveučilišni sindikat o reviziji poslovanja FFZG-a u mandatu bivše dekanice Vlahović-Štetić

– Očekuje se da će revizija dati sustavan uvid u financijske aktivnosti te ispitati regularnost i transparentnost poslovanja ove javne ustanove u mandatu bivše Uprave. – ističu iz Hrvatskog sveučilišnog sindikata.

Divjak kritizira Borasa i studentske predstavnike: „Problem Sveučilišta u Zagrebu je Sveučilište u Zagrebu”

Profesorica Blaženka Divjak komentirala je trenutnu situaciju na Sveučilištu u Zagrebu i Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Hrvatski sveučilišni sindikat: Uz Antu Čovića, mobing pretrpjeli još neki djelatnici FFZG-a

Hrvatski sveučilišni sindikat danas je, 28. srpnja, objavio još jedno priopćenje o slučaju suspenzije Vesne Vlahović-Štetić u kojemu govore o vršenju mobinga nad još jednim djelatnikom Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Juričan jučer s FFZG-ovcima održao malu školu politike Damira Borasa

Bivši predsjednički kandidat Dario Juričan jučer je došao ispred Rektorata na poziv studenata pa im je udijelio koji savjet i održao kviz o radu rektora Borasa.

Studentski zbor FFZG-a: SZZG se radom na Senatu iskazao da radi protiv studentskih interesa

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu dao je repliku na odgovor Studentskog centra u Zagrebu vezano uz suspenziju Vesne Vlahović-Štetić s funkcije dekanice FFZG-a i trenutnog stanja na Fakultetu.

Za vs. protiv suspenzije Vlahović-Štetić – perspektiva studenata i studentskih zborova

Donosimo mišljenje studentskih zborova u RH i studenata Filozofskog fakulteta i Fakulteta Hrvatskih studija o suspenziji Vesne Vlahović-Štetić s funkcije dekanice Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Za vs. protiv suspenzije Vlahović-Štetić –​​​​​​​ perspektiva profesora, dekana i prorektora

Nakon suspenzije Vesne Vlahović-Štetić s funkcije dekanice Filozofskog fakulteta u Zagrebu uslijedile su brojne reakcije profesora i dekana sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, kao i članova Hrvatskog sveučilišnog sindikata i Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja.

Profesor s PMF-a podnio ostavku u Senatu nakon smjene dekanice FFZG-a

Nils Paar, profesor s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, podnio je ostavku u Senatu nakon što je on izglasao smjenu Vesne Vlahović-Štetić s funkcije dekanice Filozofskog fakulteta.

Hrvatski sveučilišni sindikat: „Vilim Ribić neizravno poziva poslodavce da slobodno zlostavljaju radnike”

Prenosimo priopćenje Hrvatskog sveučilišnog sindikata koji tvrdi da sindikat Vilima Ribića brani poslodavca koji je zlostavljao svog radnika te napada pravomoćnu sudsku presudu kojom je to utvrđeno.

Senat potvrdio odluku rektora o suspenziji dekanice FFZG-a; 12 se članova protivilo

Za odluku o potvrdi suspenzije prof. dr. sc. Vesne Vlahović-Štetić glasovalo je 48 članova Senata, dok je 12 članova glasovalo protiv, a sedam je članova ostalo suzdržano.