LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Suspenzija dekanice

Juričan jučer s FFZG-ovcima održao malu školu politike Damira Borasa

Bivši predsjednički kandidat Dario Juričan jučer je došao ispred Rektorata na poziv studenata pa im je udijelio koji savjet i održao kviz o radu rektora Borasa.

Bivši predsjednički kandidat Dario Juričan jučer je došao ispred Rektorata na poziv studenata pa im je udijelio koji savjet i održao kviz o radu rektora Borasa.

Bivši kandidati za predsjednika i redatelj Dario Juričan održao je 22. srpnja takozvanu malu školu politike Damira Borasa u kojoj je studentima postavljao pitanja, odnosno govorio rečenice koje su oni trebali ironično nadopuniti, prenose N1 od HINA-e.
– Došao sam na poziv studenata Filozofskog fakulteta, došao sam im reći da njihova borba ništa ne vrijedi, da prestanu, da je to što rade gubitak vremena i da se pridruže Borasu. – ironično je kazao Juričan za HINA-u.
Sve se odvilo ispred Rektorata Sveučilišta u Zagrebu gdje se okupilo tridesetak studenata i promatrača pa su tako, primjerice, studenti rečenicu Nije potrebno da zagrebačko Sveučilište očistimo od nadopunili s klijentelizmom i korupcijom, što je Juričan ocijenio točnim odgovorom, pa su studenti počeli pljeskati.

Juričan je jučer studentima poručio da se trebaju pridružiti Borasu jer on vino ne smije popiti sam, a vino je bilo djelomičan razlog jučerašnjeg okupljanja jer je prema otkriću Telegrama iz emisije Strah od slobode Radija Student Rektorat Sveučilišta u Zagrebu u 2018. i 2019. godini na vino potrošio 116 639 kuna za svoje potrebe.
Vezano:
Cijela predstava zapravo je revolt studenata nakon nedavne suspenzije Vesne Vlahović-Štetić s funkcije dekanice Filozofskog fakulteta u Zagrebu prema odluci rektora Borasa, a zbog presude Županijskog suda prema kojoj je Vlahović-Štetić vršila mobing nad sadašnjim prorektorom Antom Čovićem, bivšim zaposlenikom FFZG-a.
FOTO: MAJA ČIRJAK/STUDENTSKI.HR