LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
studiranje u inozemstvu (59)

Predstavljaju se fakulteti Nizozemske, Danske i Italije i naši studenti koji ondje studiraju

– Našu prvu online međunarodnu konferenciju posvećujemo zemljama u Europskoj uniji koje nude odlične studijske programe na engleskom jeziku uz besplatne ili povoljne školarine te mogućnost dobivanja studentskog kredita ili stipendija. – ističu iz BHV Educationa.

IRO pomaže pri polaganju TOEFL-a, jednog od najtraženijih testova za studij u inozemstvu

Popularan program savjetovanja Obrazovni četvrtak u IRO-u nakon ljetne pauze započinje online radionicom Kako briljirati na TOEFL-u. Održat će se 17. rujna u 17:00.

Dodjeljuju se godišnje stipendije za studij na bavarskim visokim učilištima

Rok je za podnošenje prve prijave na adresu BAYHOST-a 1. prosinca 2020. godine, a jednogodišnje je stipendije moguće produljiti dva puta do najviše tri godine.

Otvorena prilika splitskim studentima za pohađanje diplomskog studija mora na Sveučilištu u Brestu

Diplomski studij znanosti mora i obalnih područja provodi se na Europskom institutu za studije mora u okviru Erasmus+ stručne prakse i studijskog boravka.

Studenti otkrivaju sve o studiranju u Danskoj

Grupa hrvatskih studenata u danskom gradu Aarhusu udružila je snage sa svojim savjetnicima za obrazovanje u inozemstvu kako bi mladima u Hrvatskoj približili ideju studiranja u inozemstvu, kao i svoje iskustvo studiranja u Danskoj. 

Dodjeljuje se mikrostipendija za troškove prijave za studij u SAD-u

Do 4. svibnja zaprimaju se prijave za mikrostipendiju od 500 američkih dolara koja pokriva troškove priprema za prijavu na visoka učilišta u SAD-u.

S velikim problemima na razmjeni zbog koronavirusa susrelo se 37,5% studenata

ESN je izradio izvješće s rezultatima istraživanja provedenog među 22 000 međunarodnih studenata i pripravnika u Europi o utjecaju koronavirusa na njihova iskustva u mobilnosti.

Otvorena prilika za diplomski studij u Kini – za studente s radnim iskustvom

Prijave za stipendijski program „YES CHINA”, za pohađanje jednog od sedam kineskih sveučilišta, zaprimaju se do 15. svibnja 2020. godine.

Hrvatski student u Indiji: „Koga policija uhvati da krši izolaciju, izbatina ga šibom”

Matej, student na razmjeni u Indiji, otkriva detalje svoje svakodnevnice i kako se ona promijenila nakon potpune karantene zbog pojave koronavirusa ondje.

Sve veći broj splitskih studenata dio studija provodi u inozemstvu; zainteresirani za Erasmus dobit će sve informacije

– Prezentirat ćemo mogućnosti studentske razmjene u svrhu studija i stručne prakse u programskim i partnerskim zemljama u okviru programa Erasmus+, uključujući i aktivnosti mobilnosti na SEA-EU partnerskim institucijama. – najavljuje Maja Sumina iz Ureda za međunarodnu suradnju.