LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
studij (72)

Studenti povijesti u Zadru sami će kreirati redoslijed pohađanja obaveznih kolegija

Odjel za povijest Sveučilišta u Zadru uvodi novost koja će se primjenjivati od sljedeće akademske godine, a koja usmjerava studij prema još modernijem načinu učenja.

Studij Drvne tehnologije u još dva grada od iduće akademske godine

Od akademske godine 2020/21. stručni studij Drvne tehnologije izvodit će se u Virovitici i Vinkovcima. Studiji ondje iz nekoliko su razloga posebni.

Studirajte na Sveučilištu u Bologni uz pokrivenu školarinu

Prijavite se na natječaj za stipendiju koju dodjeljuje Sveučilište u Bologni.

Upiši faks na kojem učiš kroz praksu: RIT Croatia čuva mjesto za tebe!

Započele su rane prijave na RIT Croatia! Svi koji se prijave imaju prednost pri dodjeli stipendija!

Dolazi li studij medicine na Hrvatsko katoličko sveučilište?

Brojka upisanih studenata medicine uskoro bi se mogla povećati zbog otvaranja novog studija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Sveučilište u Puli dobiva novi fakultet

Nastava na novom studijskom programu započet će već iduće akademske godine, a prorektorica za studente, obrazovne programe i suradnju prof. dr. sc. Nevenka Tatković najavila je kako će program primiti 80 studenata, 45 redovitih, 30 izvanrednih i pet stranih studenata.

Novi studij za sve zaljubljenike u automobilsku industriju

– Studijski program AUTOCOM razvijen je u suradnji s partnerskim tvrtkama kako bi studenti stekli znanja i vještine potrebne za uspjeh na globalnom tržištu. – rekao je dekan FERIT-a dr. Drago Žagar

Sve s čime ćeš se boriti prvu godinu nakon završetka studija

Godina nakon završetka studija jedan je od najvećih izazova s kojima se moramo nositi. Pronalazak posla, veće odgovornosti i život u novome gradu samo su neki od problema koji muče većinu ljudi.

3 savjeta kako do karijere iz snova

Poradite na svojoj blistavoj profesionalnoj budućnosti dok još studirate. Poslušate li tri savjeta koja vam donosimo, već ste na dobrom putu.

Otvoren stipendijski natječaj za Algebrin e-Leadership MBA studij, ukupne vrijednosti veće od 400 000 kn

e-Leadership MBA program namijenjen je primarno kandidatima koji svoje poslovno usavršavanje žele nastaviti na programu koji nudi kombinaciju poslovnih i tehnoloških znanja. Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj traju do 5. listopada.