LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
startup (56)

Bivši i trenutni studenti Sveučilišta u Zagrebu pokrenuli platformu Assist-o; služi za pronalazak osobnih asistenata

Bivši i trenutni studenti Sveučilišta u Zagrebu pokrenuli su startup koji pomaže svima – od prezaposlenih studenata, koji se uz fakultet bave i mnogim drugim aktivnostima, do direktora velikih kompanija.

Jedno od najvećih svjetskih start-up natjecanja dolazi u Split

Do 4. prosinca u 23:59 zaprimaju se prijave za sudjelovanje na natjecanju start-upova. Uz bogate novčane nagrade, pobjednici splitskog izdanja dobit će priliku sudjelovati na Global Meetupu 2020.

Najboljim poduzetničkim idejama studenata i mladih 14 000 eura!

Do 15. studenog zaprimaju se prijave studenata i mladih poduzetnika za sudjelovanje na Good Game Liftoffu sa svojim proizvodom ili uslugom u predinkubacijskoj, inkubacijskoj ili kasnijoj fazi razvoja.

Forum Plus Startup Inkubator povezuje socijalni nauk Crkve s akademskim okruženjem u 9 sveučilišnih gradova

Forum Plus Startup Inkubator želi potaknuti studente i mlade u dobi od 18 do 30 godina da razviju vlastite projektne ideje, a sve u poticajnom i prijateljskom okruženju drugih mladih. Održat će se u 9 hrvatskih sveučilišnih gradova, a prijave za sudjelovanje otvorene su do 15. listopada.

ZICER nudi primamljivu financijsku potporu mladim poduzetnicima

Startup Factory otvara novi natječaj s namjerom da mladim poduzetnicima pruži pomoć pri razvijanju njihovih proizvoda. Najboljim će timovima biti osigurana bespovratna financijska potpora u iznosu od 1 000 000 kuna.

STup! 2019. nagrađuje najbolji sveučilišni startup

Natjecanje će na jednom mjestu okupiti mlade ljude, studente, poduzetnike i stručnjake s ciljem promoviranja startup scene i poduzetništva, a samim tim olakšati im da svojom inovacijom osiguraju pažnju investitora i poslovnog svijeta.

Just Start! – za studente koji razmišljaju o pokretanju vlastitog startupa

– Pozivamo sve studente sa željom za pokretanjem vlastitih startupa da nam se pridruže na konferenciji i od vrhunskih predavača vide kako izgleda kompletan poduzetnički put. – poručuju iz Udruge za razvoj liderstva.

Startup program StarShip za studente i profesionalce na polju zdravstva!

Svi studenti zainteresirani za područje zdravlja imaju priliku prijaviti se na inovacijski program pod imenom StarShip, a prijave su otvorene do 1. ožujka 2019. Tijekom programa naučit će rješavati ključne probleme ovog područja koje su identificirale vodeće svjetske tvrtke.

BETAPITCH Mostar: Posjetiteljima bogata znanja, a najboljem „startupu" nagrade

Uronite u dan besplatnih predavanja, sastanaka s potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima, rasprava o najnovijim temama iz „startup" svijeta i ozbiljnih umrežavanja.

Gimanzijalci i student FER-a osvojili 100 000 kuna za pametnu društvenu igru

Filip Hercig, Luka Domančić, Matija Fućek i Fran Zekan osmislili su zanimljivu igru 21. stoljeća koja je dobila najbolje ocjene u kategorijama poslovnog modela, analize tržišta i kupca, inovativnosti i izvedivosti te same prezentacije.